Yaşam
  • 27.7.2016 16:15

Aşk Laftan Anlamaz 5. bölümde büyük yalan ortaya çıkıyor

Aşk Laftan Anlamaz'ın 4. bölümünde; Suna, Didem’den kurtulmak için Hayat’ı arar. Murat’a bir kez daha yalan söylemek zorunda kalan Hayat, soluğu Suna’nın evinde alır. Didem’in yine bir olay yaratacağını düşünürken üzgün yüzüyle karşılaşır. Didem her şey için çok pişman olduğunu söyler ve Hayat’tan özür diler. Ertesi gün mutlu bir şekilde işe gelen Hayat, Murat’ın soğukluğuyla karşılaşır. Çünkü Hayat’ın dün söylediği küçük yalanı öğrenmiştir. Şimdi Hayat, Murat’ın gönlünü almaya çalışmaktadır. Doruk, bir iş anlaşmasının ortasındayken, sözleşmedeki bir açığı fark eden Murat’la karşı karşıya gelir. İki kardeş ilk kez kavga ederler. Doruk son derece sinirlidir. Murat ise üzüntüsünü belli etmemeye çalışır. Didem’in doğum günü için tüm ekibin dahil olduğu bir etkinlikte, Murat ve Hayat aynı takıma düşerler. Didem’in Cenk adındaki arkadaşı ise sürekli Hayat’ın peşindedir. Durumu fark eden Murat iyice gerilir. Fakat Cenk pes etmez. Hayat kendini korumaya çalışsa da ondan kurtulamaz. Yanlış anlaşılmalar daha büyük gerilimlere sebep olacaktır.

Bölümü Hayat’ın başka bir yalanı ile açtık. Biz belki de Murat’a bütün gerçekleri söyler diye beklerken Suna’nın onu arayıp Didem’in yanında olduğunu söylemesiyle babasının hasta olduğu yalanını söyledi Murat’a... Hayat’ı eve bırakan, babası için endişelenen Murat yalanı da hemen öğrendi. Bu yalanı öğrendikten sonra Hayat’ı zorlu bir süreç karşıladı. Çünkü Murat önceki gün beraber eğlendiği o adam değildi. Ne yalanını öğrendiğini söyledi ne de eskisi gibi iyi davrandı. Tabi Hayat kızımız yavaş yavaş aşık olurken, hatta Murat’a elleriyle kek bile yapmışken bu durumu önce anlayamadı. Daha sonra yalanının ortaya çıktığını fark ettiğinde Murat’tan özür dilemesini de bildi.

Bu bölüm Murat’ın “ilkelerim” söylemlerini gördük fazlasıyla. Hayat’ın bu ufak yalanına tepkisi oldukça büyük oldu. Kendini kandırılmış hissetmesi, yalana kızması çok doğal. Ancak ilerisi için neler olacak diye izleyiciyi korkutan cinsten bir kızgınlıktı bu. Hayat’ın Suna olmadığını öğrendiğinde vereceği tepkinin çok büyük olacağı şimdiden belli. Hayat’ı zorlu bir süreç bekliyor. Dediği gibi o bu oyuna 1-0 yenik başladı. Oyunun adı da; aşk. Oyunların en zorlarından biri desek yeridir!

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 4. bölümAşk demişken çiftimiz arasında ufak ufak kıskançlıklar, aşık iki insanın yapacağı atışmalar, beraber zaman geçirirken alınan keyifler yine fazlasıyla vardı. Didem’in oyununa rağmen doğum günü takımlarında aynı takımda olan Hayat ve Murat, birlikte ipucu toplarlarken hem atıştılar hem eğlendiler. Hayat, Murat’ın egosuna laf ederken Murat da Hayat’ın diline laf etmeden duramadı. Hem beraber atışmadan yapamıyorlar hem de ayrı kalamıyorlar durumu hakimdi yine. Atışmalarını izlemek keyifli, beraber sahneleri de güzel. Birbirlerine çaktırmayarak birbirlerine bakmaları, düşünmeleri, bazen inattan laf dokundurmaları zaman zaman dozunu fazla bulsam da oldukça hoş sahnelerdi. Bunun dışında dertlerini paylaştıklarında, birbirlerinin iyiliklerini düşündüklerinde de oldukça güzeller… Yakışıyorlar diyebilir miyiz? Kesinlikle!

Hayat Murat’a aşık olduğunu kendi içinde kabul etmiş durumda, hatta arkadaşlarına da bahsetti. Bu çoğu seyirci için beklenmedik ve hızlı bir gelişmeydi. Hayat gibi daha önce aşık olmamış, sert mizaca sahip biri aşık olduğunu daha zor kabul eder gibi görünüyordu. Ancak beraber geçirdikleri güzel bir günün ardından Hayat aşık olduğunu hem kendine hem arkadaşlarına itiraf etti. Bu noktada daha farklı ikilemler, kabul edemeyişler bekliyorduk, eksik sanki biraz eksik kaldı. Murat cephesinde ise durum farklı... Aşık olduğunu kabul etmiyor, hatta Hayat’ı düşünüp gülümsediğini fark ettiğinde hemen kendine çeki düzen veriyor.

 

Güncellenme Tarihi : 27.7.2016 16:17

İLGİLİ HABERLER