Yaşam
  • 2.7.2016 00:19

Atakan Ezgi'ye böyle vurdu

Survivor şampiyonu Atakan'ın Ezgi'ye yumruk attığı anlar ilk kez yayınlandı

Survivor 2016'nın şampiyonu olan Atakan'ın gece yarısı barakada Ezgi'yi fare sanıp vurduğu anlar final gecesinde yayınlandı. Acun Ilıcalı da Atakan'ın hamlesinin kendisini şaşırttığını belirtirken; 'Kadına şiddet gördüm Survivor'da' dedi.

Survivor 2016'nın büyük final gecesinde Atakan'ın barakada uyuduğu sırada Ezgi'yi fare sanıp vurma görüntüleri ekrana geldi. Acun Ilıcalı da Ezgi ve Atakan arasında yaşanan olay karşısında çok şaşırdığını söyledi.

Suvivor'da bir ilk yaşandığını vurgulayan Ilıcalı;"Kadına şiddet gördüm Survivor'da. Bir gariplik oluyor. Atakan da Ezgi'ye vurmaya başlıyor. Bu normal bir hamle de değil. İtmeyi anlarım, bu ne abi? Sen baya kroşe vurmuşsun. Ben böyle bir şey görmedim. Survivor tarihinde bir ilki yaşıyoruz. Sıfır ışıkta Ezgi'nin dramı" derken, "Atakan sen niye Ezgi'yi dövmeye başladın?" sorusunu sordu.

Survivor şampiyonu Atakan;"Enteresan bir olay oldu. Anlamadım da zaten. Survivor'dayız, herşey olabilir. Göz gözü görmüyor. Nagihan inanılmaz bir çığlık atıyor. Ben de Nagihan'ın çığlığına uyanıyorum. O sırada Ezgi, Nagihan'dan korkarak kolumu tutuyor. Ben de Ezgi'yi fare sanıyorum, fırlatıyorum. Korkudan baya fırlatmışım. Özür dilerim Ezgi" cevabını verdi.

Görüntüleri kahkahalarla izleyen Atakan, yakın arkadaşı Ezgi'den özür diledi.

Güncellenme Tarihi : 2.7.2016 00:34

İLGİLİ HABERLER