Yaşam
  • 31.7.2016 00:13

Atalay Demirci'nin de FETÖ'cü olduğu ortaya çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü tarafından desteklenerek bir yarışma programında birinci olan Atalay Demirci'nin bugün sosyal medyaya düşen Twitter yazışmaları büyük bir alçaklık ve ihaneti ortaya çıkardı.

Sosyal medyadan FETÖ'cü darbecilere lanetler yağdıran Atalay Demirci'nin özel yazışmalarında darbecilere destek verdiği günyüzüne çıktı.

 

 

Başta Enes Kanter olmak üzere birçok Fetullahçı militan ile özel sohbetler yapan Atalay Demirci'nin darbecilere destek verdiği, Fetullah Gülen'e bağlılık yeminleri ettiği ve yurtdışına kaçış planları yaptığı ortaya çıktı

 

 

 

Enes Kanter ile aralarındaki yazışmaların açığa çıkmasından sonra Atalay Demirci'nin hacklenen hesabında Hakan Şükür'le yaptığı yazışmalar da ortaya çıktı. Yazışmalarda Hakan Şükür'ün isyanı dikkat çekti.


Basktbolcu Enes Kanter'in yanı sıra Hakan Şükür'le de DM'den (direk mesaj) yazıştığı görülen Atalay Demirci, "bana yardım etmiyorlar" diye konuşan Hakan Şükür'ü teselli ediyor.
Mesajlarda Hakan Şükür'ün "kullan at, benim alanıma bakıyorum, halime bakıyorum sıfırlandık. Ev, araba, avukat... Boyuna masraf. Kimse yardım etmedi. Ona da gittim ve boş döndüm. Bizimle uğraşacak vakti yok. Çok sıkıldım" ifadeleri dikkat çekti.
Şükür'ün "ona da gittim" dediği şahsın kim olduğu ise merak konusu.

Güncellenme Tarihi : 31.7.2016 03:08

İLGİLİ HABERLER