Yaşam
  • 17.9.2014 22:35

Ayşe Arman'ın aklını başından alan ayakkabılar

Hürriyet gazetesinin müstehcen yazıları ile bilinen yazarı Ayşe Arman, bu kez seksi ayakkabılara merak sardı

EDEBSİZLİĞİN REKLAMINI YAPTI

Ahlaksızlığı legalleştirmeye çalıştığı yazılarına tüm kurum ve kuruluşların sessiz kalarak müdahelede bulunmadığı Arman, "Dün acayip bir röportaj yaptım" başlığı attığı yazısında Louboutin için "Dünyanın en seksi ayakkabılarını yapan tasarımcı o. Onun için ayakkabı dâhisi bile deniyor. Hani tabanı ve topukları kırmızı olan ve bütün kadınlann deli olduğu o seksi ayakkabılardan söz ediyorum. Nasıl bir etkisi varsa, o topukların üzerinde kendini klas da hissediyorsun, dişi de..." yorumunda bulundu.

Gazeteciliği baldır-bacak fabrikacılığı olarak gören Hürriyet'te yayınlacak röportajı için özel fotoğraflar çektirdiklerini söyleyen Arman, "Fotoğrafları çekerken de eğlendik. Artık onları da hafta sonu görürsünüz. Tabii ki edepsiz fotoğraflar! Asla böyle giyinik değildik!" duyurusunda bulundu.

CEZA VERİLECEK Mİ?

Her türlü edeb yoksunu neşriyatın yapılabildiği ve pornoculuğun meşru hâle getirildiği sayfalara herhangi bir cezai yaptırımın olmamasının tepkiyle karşılandığı Türkiye'de duyarlı vatandaşlar söz konusu yazı için şimdiden ilgili kurumlara harekete geçmeleri için çağrıda bulunuyor

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:45

İLGİLİ HABERLER