Yaşam
  • 9.2.2016 13:54

Barış Arduç'un hastalığı şok etti

Hastalığını gizlemiş!
Rol aldığı dizinin reytinglerinin düşmemesi için Barış Arduç'un gerçek hastalığının gizlendiği ortaya çıktı.Sevgilisi Gupse Özay'la birlikte oynadığı'Deliha' isimli sinema filmiyle adını duyuran Barış Arduç, rol aldığı dizisiyle ekran fenomeni haline geldi.

Zatürre olduğu açıklanmıştı
Milyonlarca genç kız hayranı olan Arduç, Kenan İmizalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a rakip gösteriliyor. Dizide Elçin Sangu'yla kemara karşısına geçen Arduç, bir ay hastalığı sebebiyle dizinin setine gelemedi. Hastanede karantinaya alınan yakışıklı oyuncunun zatürre olduğu açıklandı.

İsviçre'de aşı olmamış
1987 İsviçre doğumlu olan Barış Arduç'un hastalığının zatüre olmadığı vereme yakalandığı ortaya çıktı.Çocuklukta olunması gereken verem aşısı ailesi tarafından yaptırılmayan Arduç'un uzun saatler beklediği set ortamında vereme yakalandığı ve bu yüzden apar topar hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Reytinglerin düşmemesi için hastalığını gizlediler
Gerekli tıbbi müdahaleler yapılan oyuncu, birkaç hafta daha dinlendikten sonra sete geri döndü. Yapım firmasının, dizinin izlenme oranlarının düşmemesi için oyuncunun gerçek hastalığını gizlediği iddia edildi.

Kaynak: Yeni Yüzyıl

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:18

İLGİLİ HABERLER