Yaşam
  • 26.12.2017 14:50

Bayanların Yeni Fenomeni Plumpy

Piyasaya çıktığı günden bu yana pek çok kişi tarafından yoğun ilgi görmektedir. Hem uygun fiyatlı olması hem de kalıcı etkisi ürünün tercih edilme nedenleri arasında yer almaktadır. Bu ürün piyasaya çıkmadan önce insanlar dolgun dudaklara sahip olabilmek için dudak dolgusu yaptırmakta ya da farklı kozmetik ürünler kullanmaktadır. Ancak bu ürünler hem bazı yan etkilere sahipken aynı zamanda etkileri birkaç saat ile sınırlıdır. Oysa plumpy dudak dolgunlaştırıcı jelde bu durumların hiçbiri bulunmamaktadır. Bu jel uzun süreli etkiye sahip olmakla birlikte herhangi bir yan etkiye sahip değildir. Bundan dolayı plumpy haricindeki diğer ürünleri tercih ederek hem zamanınıza hem de paranızı boş yere harcamamanız tavsiye edilmektedir.

Plumpy Dudak Dolgunlaştırıcı İle İlgili Merak Edilenler

Dudak dolgunlaştırmak için yapılan estetik operasyonlar insanlar için oldukça maliyetlidir. Bu amaçla kullanılan kozmetik ürünlere bakıldığında ise daha düşük fiyatlı olmasına rağmen çoğu işe yaramamaktadır. Oysa plumpy dudak dolgunlaştırıcıda böyle bir durum söz konusu değildir. Hem uygun fiyatlı hem da son derece etkili olan bu ürün yaklaşık atmış lira gibi bir fiyattan satışa sunulmaktadır.

İnsanlar kozmetik ürünler kullanırken bu ürünlerin cildi tahriş edip etmemesi konusunda endişe duymaktadır. İçerisinde kimyasal maddelerin bulunduğu ürünlerin büyük çoğunluğu ciltte tahrişe neden olmaktadır. Ancak plumpy dolgunlaştırıcı içinde bitkisel özler bulunması ürünün cilt dostu olmasını sağlamaktadır.

Etkisi kanıtlanmış dudak dolgunlaştırıcı ürün olarak bilinen plumpy, bazı kozmetik ürünler gibi aldatıcı etkilere sahip değildir. On üç tane bitki özünden oluşması nedeniyle sağlığa zararlı herhangi bir etkisi bulunmamaktadır. Ürünün uç kısmında bulunan silikon dudağa kolaylıkla uyum sağlamakta ve kolay sürülmesine yardımcı olmaktadır.  Daha fazla kullanım bilgisi için http://plumpyturkiye.com/ sayfasından bilgi alabilirsiniz.

Dudak dolgunlaştırıcı jel kullanıldıktan sonra kişi istediği şekilde makyaj yapıp ruj sürebilir. Ürünü kullananların yorumlarına bakıldığında satın alan herkesin üründen memnun kaldığı görülmektedir. Yüzde yüz memnuniyet garantisi ile Türkiye internet sitesi aracılığıyla satışa sunulan bu ürün istenilen her yere gönderilebilmektedir. Hızlı kargo imkânı sayesinde kısa süre içerisinde plumpy’e sahip olunabilir.

Plumpy kullananların hepsi bu ürünün dudağın nem ihtiyacını karşıladığını belirtmektedir. Bu sayede özellikle soğuk havalarda çatlayan dudaklar ihtiyaç duyduğu nemi karşılayabilmektedir. Nem ihtiyacının yanı sıra dudak dolgunlaştırıcı dudakta bulunan kırışıklık ve çatlakların yaklaşık yüzde seksen beşlik kısmını ortadan kaldırmaktadır. Bu sayede yaşlanma belirtilerinin görünümünün azalmasında etkilidir.

Dolgunlaştırıcı jelin içerisinde bulunan kolajen sayesinde kullanıcılar ürünün dudaklarında yenilenmeye sebep olduğunu ve daha canlı, sağlıklı dudaklara kavuştuklarını söylemektedir. Plumpy dolgunlaştırıcı dudak jeli ile dudaklar onarılmakta ve yeni bir görünüme kavuşmaktadır. Aynı zamanda dudaklarda ortalama yüzde doksan beş oranında dolgunlaştırma ve hacim ortaya çıktığı da kullanıcı yorumları arasında yer alır.

Güncellenme Tarihi : 26.12.2017 15:51

İLGİLİ HABERLER