Yaşam
  • 21.10.2014 12:14

Berlusconi’nin evi önünde pankart açan Türk transeksüel

İtalya’da yaşayan Türk transseksüel Efe Bal, Milano yakınlarında ev hapsinde yaşayan eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin evininin önünde "Ben de Bay Berlusconi ile öğle veya akşam yemeği yemek istiyorum" yazan bir pankart açtı.
 

Silvio Berlusconi’nin eski bir politikacı olan aktivist, yazar ve televizyon sunucusu transseksüel Vladimir Luxuria ile bir akşam yemeği yemesinden esinlendiğini belirten Efe Bal eski Başbakan’la görüşmek istediğini ifade etti. Berlusconi’nin çocuklarıyla evinde yemek yediği sırada evinin önüne giderek pankart açan Efe Bal, kapıda bekleyen güvenlik güçleriyle görüşerek isteğini belirtti.

Korumalar tarafında bir süre bekletilen Bal, bu sırada çevreden geçenlerle sohbet etti fakat Silvio Berlusconi ile görüşme şansı edemedi. Efe Bal açıklamasında, “Berlusconi Vladimir Luxuria ile bir akşam yemeği yemiş. Ben de aynı şekilde kendisi ile yemek yemek istedim ancak korumalar beni içeri almadılar. Berlusconi ev hapsinde olduğu için eve girecek herkesin adliyeden onay alması gerektiğini ve Roma’dan gerekli izinleri almam gerektiğini söylediler. Ben de bunu yapacağım ve eninde sonunda Berlusconi ile konuşacağım" açıklamasında bulundu.

İtalya eski Başbakan’ı Silvio Berlusconi geçtiğimiz aylarda vergi kaçırma suçundan ceza almış ve bu cezası yaşı gereği ev hapsi ve sosyal hizmete dönüştürülmüştü. Arcore’deki evinde ev hapsinde bulunan Berlusconi, zorunlu sosyal hizmeti gereğince haftada bir gün alzheimerli hastalara yardım ediyor. Halen Forza İtalia Partisi Genel Başkanı olan Silvio Berlusconi, siyasi faaliyetleri nedeniyle haftada 2 gün Roma’ya gidebiliyor, ancak burada da belirttiği ikamette gece saat 23.00’te evine dönmesi gerekiyor.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:55

İLGİLİ HABERLER