Yaşam
  • 30.7.2016 00:58

Boşanan Acun sevgilisi Şeyma Subaşı ile görüntülendi

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı gece gezmesinde görüntülendi

Başarılı yapımcı Acun Ilıcalı uzatmalı sevgilisi Şeyma Subaşı ile objektiflere poz verdi.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı gece gezmesinde görüntülendi

Acun Ilıcalı, 13 yıldır evli olduğu Zeynep Ilıcalı’dan geride bıraktğımız günlerde boşanmış ve tek celsede sonuçlanan dava sonucu taraflar ayrılık kararı almışlardı. Bu boşanmadan sonra ortalarda görünmeyen Acun Ilıcalı geride bıraktığımız akşam magazin muhabirlerine yakalandı.

acun-ilicali-ic
 

Genellikle kalabalık bir erkek arkadaş grubuyla birlikte gezmeyi tercih eden Ilıcalı’nın yanında 2009 yılından beri birlikte olduğu ve bu ilişkiden Melisa adlı bir de kızı bulunan Şeyma Subaşı vardı.Etiler’de sevgilisi Şeyma Subaşı ile akşam yürüyüşüne çıkan Acun Ilıcalı, gazetecileri karşısında görünce bir anlık şaşkınlık yaşadı. Yemeği fazla kaçırdığını ve eritmek için yürüyüşe çıktıklarını ifade eden Ilıcalı ve Subaşı çifti Basın mensuplarına poz verdikten sonra oradan uzaklaştılar.

 

acun-ilicali-ic-1
 


Ünlü Çiftin rahat ve spor kıyafetleri ise dikkatlerden kaçmadı. İkiliden Şeyma Subaşı, bu ilişkiyle ilgili zaman zaman paylaşımlar yapmış olsa da Acun ve Şeyma özellikle magazin muhabirlerinin karşısına birlikte çıkmıyordu. Bu pozlarla Acun Ilıcalı artık özgür bir adam olduğunu ve bu pozların arkasının geleceğini de göstermiş oldu.

 

Güncellenme Tarihi : 30.7.2016 01:02

İLGİLİ HABERLER