Yaşam
  • 1.7.2016 16:28

Bu sezon Survivor'dan geriye aklınızda ne kaldı?

1-AVATAR ATAKAN VE İSTİKRAR!

Bu sezon Survivor'dan geriye ne kaldı?

İlk günden itibaren şampiyonluğun en kuvvetli adaylarından biri olan Avatar Atakan’ın Survivor 2016’nın şampiyonu olması hiçbirimizi şaşırtmadı. Zorlu parkulardan çoğu zaman galip ayrıldı, sevdiği arkadaşlarını kaybetmesine rağmen sabırla yarışmaya devam etti. Arada üç-dört beklenmedik çıkışı olsa da seyirciyi kendine inandırmayı başardı.

 

2-NAGİHAN VE KISKANÇLIK!

Bu sezon Survivor'dan geriye ne kaldı?

Belki de Survivor’ın en başarılı kadın yarışmacısı olan Nagihan’ın hırsı başına bela oldu diyebiliriz. Yarışırken izlediğimizde hayran olduğumuz Nagihan, “Kıskanıyorsun kızımmmm!” dediği anda gözümüzde bambaşka bir imaj oluşturdu. Hatta kendisi bu tavırları ile yeni bir internet fenomeni olmayı başardı!

 

 3- SEMİH VE TAKİPÇİLERİ!

Bu sezon Survivor'dan geriye ne kaldı?

Parmağını sallayarak “Teker teker gideceksiniz!” demesiyle bizi kendine güvenine hayran bırakan Semih’in en az kendisi kadar takipçileri de konuşuldu. Ekşi Sözlük,Twitter, Facebook ve Instagram Semih’e verilen destekle adeta sallandı diyebiliriz. Uzun zamandır (diziler dışında) böyle tutkulu bir hayran kitlesi görmedik.

 

4- MEHMET VE YÜKSEK SES!

Bu sezon Survivor'dan geriye ne kaldı?
   

“Bu çocuk kesin at yarışı oynuyor!” teşhisini koyduğumuz Mehmet, adaya adeta neşe ve enerji getirdi. İlk bakışlarda çıkardığı yüksek ses hepimizi rahatsız etse de adadan elenmesi ile ortam sessizleşti, adeta o tezahüratları özler olduk!

 

 

5- TUĞBA ÖZAY VE ÖZLÜ SÖZLER!

 

Bu sezon Survivor'dan geriye ne kaldı?

Adaya “Doğanın Kızı” olarak Tuğba Özay, özlü sözleri ve iddialı çıkışlarıyla adaya damgasını vuran isimlerden biri oldu. Hatta bu sözleri sayesinde adada bir-iki defa elenmekten kurtuldu, seyircinin desteğini kazanmayı başardı. Oyunlarda daha başarılı olmasını beklerdik, o konuda biraz şaşırttı.

 

6- SERKAY VE ÖFKE PROBLEMİ!

Bu sezon Survivor'dan geriye ne kaldı?

Yakışıklı, karizmatik ve hayattan zevk almayı bilen bir adam olarak karşımıza çıkan Serkay’ın kendisinden beklenmeyen çıkışları seyirciyi çok şaşırttı. Oyunlardaki istikrarsızlığı ve yaşadığı sakatlıkla form grafiği de inişli-çıkışlıydı. Atakan’ın başına gelen kazadaki tavrıyla aslında nasıl bir adam olduğunu göstermeyi başarsa da biplenen konuşmaları ile kazanabileceği sempatinin dozunu fazlasıyla düşürdü.

 

7- NİHAL CANDAN-GİZEM MEMİÇ DOSTLUĞU!

Bu sezon Survivor'dan geriye ne kaldı?

Kimilerine göre “Mixer” olan Nihal Candan, Gizem Memiç’e göre ise harika bir dosttu. Kimilerine şımarık ve içten pazarlıklı gelen Nihal belki de yarışmanın gelmiş geçmiş en başarısız yarışmacılarındandı. Gizem Memiç ise elinden geleni yapıyordu. İkisinin sinerjisi seyirciye geçti, dostlukları da ekran dışında da devam ediyor.

 

8- YILMAZ  MORGÜL VE FENOMENLİK!

Bu sezon Survivor'dan geriye ne kaldı?

Gerek Atakan’ın bulduğu yılanı “Canım yılanım!” diye sevdi, gerek ağaçlara ve denize iltifatlarda bulundu, gerek birilerini eleştirirken akılda kalıcı sözler kullandı. Yılmaz Morgül sosyal medyada kazandığı fenomenliği Survivor’a taşıdı. Ortaya sayamayacağımız kadar çok caps çıktı. Hiç de fena olmadı!

 

9- YUNUS GÜNÇE VE Ç!

Bu sezon Survivor'dan geriye ne kaldı?

Yıllardır soyadının yanlış yazılmasına haklı bir şekilde tepki gösteren Yunus Günçe, yarışmanın gizli favorilerinden biri olmayı başardı. Defalarca elenme potasından geri dönen Yunus Günçe, “Ada ne zaman gideceğimi, neyi nasıl yapacağımı söyleyecek!” diyerek bize ruhani tarafını da gösterdi. Lost izleyenler bu cümleyi daha önce John Locke’dan duymuştu, orada da güzel bir nostalji yaşadık.

 

10- BİR BÜYÜK FARE MESELESİ!

Bu sezon Survivor'dan geriye ne kaldı?

3 Adam’ın da skeçlerinde yer verdiği fare meselesi yarışmacıları epey zorladı. Atakan ve Semih bu konuda epey sakinken, Efecan ve Zafer’in tepkileri izleyen herkesi güldürdü. Özellikle Zafer’in fareden korunmak için kafasına taktığı kendi özel yapımı koruma başlığı Survivor’ın en çok konuşulan anlarından biri olarak yarışmanın kişisel tarihine geçti.

Güncellenme Tarihi : 1.7.2016 16:30

İLGİLİ HABERLER