Yaşam
  • 26.12.2014 23:13

Bu tarz benim kızlarına piyango vurdu

HAYALLERİ GERÇEK OLDU

Bu Tarz Benim yarışmasının öne çıkan isimleri Özlem Özden ile Nur Bozar, TV sektörüne girme emellerine ulaştı. İkiliyi yakında bir şarkı yarışmasında izleyeceğiz.
Makaron’dan Gülşen Yüksel’in haberine göre; Bu Tarz Benim yarışmasında Türkan Şoray’a benzerliğiyle dikkat çeken ismi Nur Bozar ile hiç susmayan yarışmacısı Özlem Özden amaçlarına ulaştı. İkili yakında ATV’de ekranlara gelecek bir şarkı yarışmasında görev alacak. 
BÜTÜN ÜLKENİN GÖZÜ ONLARIN ÜSTÜNDE
Bu sezonun en çok konuşulan yarışmalarından biri Bu Tarz Benim, belki de birincisi. Öykü Serter'in sunduğu ve jürisinde Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu'nun kamera arkasında da Uğurkan Erez'in yer aldığı yarışmanın bazı katılımcıları ise diğer rakiplerini çoktan geride bıraktı bile.

Yarışmanın bazı katılımcıları daha birka ay önce Türkiye'nin dikkatini çekmeye başladılar. Ama yıllardır gösteri dünyasında var olan ünlüleri bile çoktan geride bıraktılar.

İşte Bu Tarz Benim'in en çok konuşulan yarışmacıları ve birer birer gün yüzüne çıkan sırları.
 
BİR DİZİDE BİLE OYNAMIŞ

Ayşenur Balcı yarışmanın en "ateşli" katılımcılarından biri olarak hafızalara kazındı. Türkiye onun adını bu yarışmayla duysa da Balcı uzun zamandır gösteri dünyasında. Birkaç yıl önce bir modellik yarışmasına katılan Balcı, bir de adı duyulduktan sonra ortaya çıkan bir müzik videosunda kamera karşısına geçti. Ayşenur Balcı, yarışmada doğa rengi ela olan gözlerine mavi lens takmasıyla da gündeme gelmişti. 

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:20

İLGİLİ HABERLER