Yaşam
  • 25.4.2015 16:03

Bülent Ersoy'un yediğine bak

Bir oturuşta yediği yemeklerle sürekli gündem olan Bülent Ersoy'un kahvaltı mönüsü görenleri hayrete düşürdü.

Bülent Ersoy'un ilginç kahvaltı mönüsü
 

Yediği yemeklerle sık sık gazete manşetlerine taşınan Bülent Ersoy, yine görenlerin ağzını açıkta bıraktı! Bir oturuşta 2 buçuk kilo kırmızı et yediği için aylarca konuşulan Diva lakaplı Bülent Ersoy'un, kahvaltı mönüsü de belli oldu. Tartışmalı sanatçı, önceki gün Antalya'da kaldığı otel odasında kahvaltı yaparken görüntülendi. 

SABAH SABAH KÖFTE-AYRAN! 

Bülent Ersoy'un yatağının üzerine kurulan 'kahvaltı mönüsünde' deyim yerindeyse bir kuş sütü eksikti. Önce herkes gibi peynir ve ekmeğini çayla tüketen Ersoy, ardından iştahının açıklığını konuşturdu.Pastırma ve börek yiyen sanatçı, bunlarla doymayınca çareyi köfte yemekte buldu. Çayı bırakıp ayran içmeye başlayan sanatçı, kahvaltısını ise yediği helvayla tamamladı. Neredeyse tüm 1 günde yenilen besinleri tek bir öğün yani kahvaltıda tüketen Bülent Ersoy'un bu günün devamında ise neler yediği bilinmiyor.


YEME REKORLARI BİTMİYOR 

Bu arada misafirliğe giderken bile sucuğunu pastırmasını yanında götüren Ersoy'un daha önce gündeme gelen 'dev mönü' haberleri şöyle: Bir gece yarısı gittiği Etiler'deki Marmaris Büfe'de tek seferde 12 adet hamburger yemişti. Ortaköy'de bulunan bir gece kulübüne karnı acıkınca mantı sipariş etti ve bir oturuşta 3 tabak mantı yedi. Geçtiğimiz yıllarda sucuk ekmekle uçağa binen Diva, yine Almanya'daki bir otel odasındaki ütüde bir kangal sucuğu pişirip afiyetle yemişti. 

AFRİKA'DAKİ FAKİRLER NE YAPSIN?

Öte yandan; Bülent Ersoy isimli sözde sanatçının israf ve savurganlığı ile pis boğazlığının medyada sık sık gündeme getirilmesi tepki çekerken, bu durum akıllara Afrika'daki fakirleri getirdi. Ersoy gibiler keyfine bakıp savurganlığa devam ederken Afrika ülkelerinde kimi insanlar açlıktan kırılıyor. Yine ülkemizde asgari ücretle geçinip evine ekmek götürmeye çalışanlar ise Bülent Ersoy ve avanesinin umurunda olmuyor.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:50

İLGİLİ HABERLER