Yaşam
  • 31.12.2005 14:48

BUNLAR DA EROTİK YILBAŞI HEDİYELERİ

Eskiden yılbaşları ailece bir araya gelip tombala oynamak, sobada kestane kebap yapılırken piyango çekilişini izlemek, bir dolu yemek içmek gibi basit eğlencelerle ve geleneksel bir şekilde geçirilirdi. Noel inancımız olmadığından hediye olayına da pek girilmezdi. Ama şimdi öyle mi ya! 31 Aralık tarihi giyimden içkiye, hediyelikten turizme bütün ticarethaneler için güzel bir gelir kapısı, ticaretin arttığı bir dönem haline geldi. Yeni yıla girerken takvim, ajanda, kırmızı don gibi “çam sakızı çoban armağanı” tabir edilen hediyelere rağbet, en azından çiftler arasında azalıyor. Yeni trend yeni yıl hediyenizi seks shoplardan seçmek...

Eğilimin seks oyuncaklarına kaydığını öğrendiğimizde ilk hedefimiz Beşiktaş’taki Lips Delta. Dükkân sahibi Salih Bey yılbaşına doğru en çok erkek ya da bayan içgiyimi satıldığını belirtiyor: “Bir de şaka malzemelerimiz var, hediyelik olarak iyi gidiyor. Hediyelik çakmak, oyun kartları ya da anahtarlıklarımız... Bunların fiyatı 9 ila 50 YTL arasında değişiyor. Belden bağlamalı penisler de çok gidiyor. Sınıflandırmam doğru olur mu bilmiyorum ama genelde müşterimiz ‘lez’ dediğimiz bir kısım bayanlar; normal eşler, çiftler de var tabii. Bunlar yılbaşında da dükkânımıza geliyor. Ama yerin verdiği tedirginlikten ‘Arkadaşıma alıyorum, şaka yapacağım’ diyerek ürünü kendisine alanlar da var. Tabii biz bunları görmüyoruz. O an benim aptal olmamı istiyorlar, ben de aptal oluyorum.”

AH BE NOEL BABA!

Lips Delta’da bodyler, jartijer takımları, iç çamaşır takımları, fantezi gecelikler, deri fantezi takımları arasından bütçenize göre 9 YTL’den 285 YTL’ye birini seçebilir, kamçı, kelepçe gibi ürünlerle gecenizi baharatlandırabilirsiniz! Bizim dikkatimizi ise kurmalı bir Noel Baba çekiyor. Kuzey Kutbu’nda geçirdiği soğuk ve yalnız gecelerden hayli sıkılmış olacak düğmesini kurduğunuzda mastürbasyon yapıyor.

Yurtdışında rağbet gören sıvı vücut boyaları ya da aşk salıncağı (lütfen tarif etmemi istemeyin) gibi seks oyuncakları olmasa da, Avrupa Shop’un Taksim şubesi de epey renkli. İşletmenin sahibi Sait Taşçı enflasyonun sadece kağıt üzerinde düştüğünden, insanların alım gücünün artmadığından dertli. Ancak “funny condom” denilen Noel Babalı ve çam ağaçlı prezervatiflerin satışlarının bu dönemde arttığını belirtiyor. Avrupa Shop dolaştığımız seks shoplar içinde en ekonomik olanı. Taşçı yeni yıl arefesinde satışı artan ürünleri sorduğumuzda, “En çok hediyelik eşyalar satılıyor. Renkli prezervatifler, figürlü prezervatifler, anahtarlıklar... Sevişen, seks yapan çiftleri gösteren anahtarlıklar. Kırmızı külotlar satılıyor. Kondomlardan figürlü olanlar 5 YTL, renkli olanlar paket halinde 8 YTL. Anahtarlıklar 4-5 YTL, bayan külotları 5-6 YTL’ye satılıyor. Bu ürünleri herkes alıyor. Eşine, sevgilisine, iş arkadaşına alıyor insanlar. Bizimki biraz zevk işi, fantezi işi, o yüzden insanların ekonomilerini ona göre ayarlamaları lazım. Bizde her kesimden insanın alabileceği ürün var.”

NASIL GİRERSEN

Kadıköy Af Seks Shop’tan Çağatay Bey de yeni yıla doğru genellikle bayan iç çamaşırı sattıklarını belirtiyor: “Ancak kadınlar nadiren geliyor. Alıcı hep eş ya da sevgili erkek. 15 liradan 120 liraya kadar farklı fiyatlarda çamaşırlarımız var. Tabii bazı tokatçılar yüzünden geçmiş yıllara göre azalma var işlerde ama yeni yıl gibi dönemler hareketlilik yaratıyor.”

Çiftlerin fantezileri hakkında fikir yürütmek bize düşmez ama yakın çevrenizde yanakları çabuk kızaranlara hediye edebileceğiniz türden hediyelikler de var: İçinden alev yerine penis çıkan çakmaklar, ucunda sevişen bir çift sallanan anahtarlıklar, penis ya da bir çift meme şeklinde her renkten mumlar... 2005 henüz bitmedi, dolayısıyla bugün akşama kadar seks shoplardan yapacağınız alışverişle değişik bir gece geçirmeniz mümkün. Ancak ne derler bilirsiniz; yeni yıla nasıl girersen öyle gider!
(gecce) Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:20

İLGİLİ HABERLER