Yaşam
  • 17.3.2017 00:55

Canlı yayında 'Kocam beni Asena ile aldattı' kavgası

Deniz Gençay, Eski Eşinin Kendisini Asena ile Aldattığını Söyledi

'Duymayan Kalmasın' programına çıkan şarkıcı Deniz Gençay eşi Hasan Dere'nin kendisini ünlü dansöz Asena ile aldattığını söyledi. İlişkinin mimarının da Semiha Yankı olduğunu anlattı.

Star TV'nin canlı yayın ile ekrana gelen 'Duymayan Kalmasın' programında yer yerinden oynadı. Ünlü şarkıcı Deniz Gençay, eşi Hasan Dere'nin kendisini dansöz Asena ile aldattığını söyledi. İlişkinin mimarının ise, Semiha Yankı olduğunu anlatınca, ünlü şarkıcı Yankı canlı yayına bağlandı.

"SEMİHA YANKI, EŞİME ASENA'YI AYARLADI"

Deniz Gençay aldatılmasını anlattı. Eşi Hasan Dere'nin kendisini Asena ile aldattığını söyleyen Gençay, "Bizim kırgınlık dönemimizde Semiha Yankı Asena'ya eşimin telefonunu vermiş" dedi.

 SEMİHA YANKI CANLI BAĞLANDI

Asena ile Hasan Dere aşkının mimarı olduğunu Semiha Yankı itiraf etti. Deniz Gençay lafa girince Yankı sinirlenip "o kadın susmayacaksa ben kapatayım benim muhattabım Deniz Gençay değil. Hasan 1 yıl mücadele verdi ayrılmak için bunların ilişkisi olmazdı. Evliliğin sebebinin bozulması Deniz'dir." deyince Deniz Gençay çok sinirlendi.

"ZAMPARA OLDUĞUNU BİLİYORDUN NİYE İLİŞKİNİ SÜRDÜRDÜN"

Semiha Yankı, Deniz Gençay'ın çok kıskanç olduğunu söyleyerek "zampara olduğunu biliyordun niye bırakmadın" dedi. Gençay "ben çok aşıktım" diye savunma yaptı.

YAKINDA EVLENECEKLER

Semiha Yankı, canlı yayında çok sinirlendi. En sonunda "Asena ve Hasan çok yakışıyor, yakında da evlenecekler." dedi.

DENİZ GENÇAY GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Deniz Gençay, eşi Hasan Dere'nin kendisine yaşattığı maddi ve manevi zorlukları anlattı. Defalarca aldatıldığını söyleyen Gençay, gözyaşlarına boğuldu.

 


 

Güncellenme Tarihi : 17.3.2017 00:57

İLGİLİ HABERLER