Yaşam
  • 26.11.2016 11:27

Cem Yılmaz Sinan sorusuna sinirlendi

Cem Yılmaz’dan Sinan Akçıl sorusuna şaşırtan yanıt

Teknoloji ile sanatı bir araya getiren çılgın gösteri Fuerza Bruta, geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen kapanış gecesi galasında iş, sanat ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerini ağırladı.

27 Kasım'a kadar uzatılan Fuerza Bruta gösterisi dün akşam Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko ev sahipliğinde gerçekleşti. Cemiyet dünyasının davetli olduğu gösteriye Funda Arar, Febyo Taşel, Sinan Akçıl, Ziynet Sali, Murat Dalkılıç, Engin Altan Düzyatan eşi Neslişah Alkoçlar ve Göksel gibi ünlü isimler katıldı.

 
cemyilmaz
 

SİNAN KİM KARDEŞİM?
Geceye katılan isimlerden biri de ünlü şovmen Cem Yılmaz’dı. Çıkışta basın mensupları usta komedyeni ablukaya aldı. Birlikte anıldığı Ebru Şallı’nın eski sevgilisi Sinan Akçıl’ın da mekânda olduğunu söyleyen gazeteciler, Yılmaz’a “Sinan Bey’le karşılaştınız mı” diye sordu. Bunun üzerine Yılmaz, ”Sinan kim kardeşim? Ben tanımıyorum öyle birisini” cevabını verdi. Basın mensuplarının Sinan Akçıl’ı hatırlatması üzerine Yılmaz, ”Yok yok yan yana gelmedik, hatta hiç karşılaşmadık” diyerek koşar adım aracına ilerledi. Cem Yılmaz, araç içerisinde kendisini bekleyen sarışın bayanın kim olduğuna dair cevap vermeden oradan ayrıldı.

Güncellenme Tarihi : 26.11.2016 11:28

İLGİLİ HABERLER