Yaşam
  • 24.4.2015 15:52

Çocuk yıldız Sawyer Sweeten'in şüpheli ölümü

90'lı yıllarda rol aldığı Everybody Loves Raymond adlı diziyle yıldızı parlayan Sawyer Sweeten intihar etti.

1990'lı yıllarda rol aldığı Everybody Loves Raymond (Herkes Raymond'ı Sever) adlı diziyle tanınan Sawyer Sweeten kendini vurarak hayatına son verdi. Polis yetkilileri intiharın şüpheli olduğunu açıkladı. Sweeten 19 yaşındaydı.Sawyer Sweeten'in ailesini ziyaret etmek için gittiği Teksas'taki baba evinin verandasında dün sabah kendini vurduğu belirtildi.

Sawyer Sweeten, 1996'dan 2005 yılına kadar ikiz kardeşi Sullivan ile birlikte Everbody Loves Raymond adlı dizide rol almıştı. Aynı dizide ikizlerin ablası Madylin Sweeten da kamera karşısına geçiyordu.

İnternetteki radar online sitesine konuşan bir tanık Sawyer Sweeten'ın ailesinin bu olay karşısında kelimenin tam anlamıyla yıkıldığını söyledi.

Genç oyuncunun canına kıyma nedeninin henüz kesin olarak bilinmediğini belirten polis yetkilileri intiharı şüpheli bulduklarını ve olayın araştırılacağını açıkladı.Sawyer Sweetin dizinin 2005'te sona ermesinden sonra dizi setlerinden uzaklakmıştı.

Sweeten'in ablası Madyln yaptığı açıklamada "Bu sabah korkunc bir trajedi medana geldi. Kardeşimiz, oğlumuz ve arkadaşımız Sawyer Sweeten, kendi canına kıydı. 20 yaşına girmesine sadece birkaç hafta vardı" dedi.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:51

İLGİLİ HABERLER