Yaşam
  • 25.11.2007 14:34

CÜPPELİ AHMET HOCA, CEM YILMAZ'I SOLLADI...

450 bin kez izlenen vaazı var. Toplam 656 vaazı kayıtlı. Uzunlukları 30 saniyeden başlıyor 1 saate kadar değişiyor. İnternetteki genç takipçileri hocayı Cem Yılmaz’a rakip tutuyor, hepsi böyle olsa camiler dolar, taşar diyorlar. Aralarından bir eşcinsel de hocaya musallat!

"Sakalını kessin, kalçalarını beğeniyorum" gibisinden şeyler yazıyor. En popüler vaazları ise seks konusunda olanlar. Ahmet Mahmut Ünlü hakkında en çok kayıt cüppeli değil, cübbeli yazınca çıkıyor. Zaten hocanın karşıtlarıyla sık sık mesaj savaşına tutuşan yandaşları da onu cübbeli diye anıyor. Popülaritesi o kadar yüksek ki hocanın korsanı bile var. Kayıtlarında kasetlerinin kaçak çoğaltılmasından şikayet ediyor.

Telefonuna koyma ezanı

Allahü ekber kıçının arkasından mı çalacak?

Kuş koy, aha benim kuş ötüyor

(Kuş sesleri..) Bak şimdi benim telefonum çalıyor, nasıl çalıyor benim telefon? Kuş sesi. Demin namazda bir tane çaldı, müzik! Olmaz müzik! Sakın cep telefonlarına en ufak bir enstrüman koymayın. Recai Dede vardı, Allah rağmet eylesin, mübarek bir zattı. Bizim Recai Dede demişti. Ramazan davulcusu geldi. Bir çalıyor, bir çalıyor, az daha göbek atasım geldi! Bu ne iştir yaaa. Namaza duruyoruz oyun havası çalıyor. E peki hocaefendi Allahu ekber var, ezan var, Mekke ezanı, Medine ezanı? Koyma! Neden? Tuvalette rastlarsın! Allahu ekber der, tuvaletten zor çıkarsın. Bak kafasızlık yapma. Ezan da koyma. Kıçının arkasına koyarsın, allaahu ekber kıçının arkasından mı bağıracak? İşte horoz var. Ötsün. Horoz namazda da ötse bişey olur mu? Aha benim kuş ötüyor.

Ağustosta eklenmiş, 109 604 kez izlenmiş, 128 yorum almış.

GENÇKEN İŞİM VAR, İHTİYARKEN ÇİŞİM VAR

Prostat oldu, camiye gelemedi. Gençken diyor işim var, ihtiyarken çişim var. E, ömür bittii. Gençken gelme, ihtiyarken gelme, ölünce geleceksin musallaya. Ondan sonra nasıl bilirsiniz? Nasıl bileceğiz, görmedik ki herifi! Mayısta eklenmiş, 121 636 kez izlenmiş, 241 yorum bırakılmış.

Taşdelen kafanı delecek

Sen karikatürü marikütürü bırak da, bu ilahiyatçı doç’ların, prof’ların İslam’a toslamalarına bak. Bunlar bela. Yok, bu hadis zayıf, bu hadis garip, bu hadis şöyle, bu böyle. Hadislere inanmamaya başladılar. Milleti de inandırmamaya başladılar. Şimdi bir arkadaş hadis okuyor radyoda. Biri arıyor, yok efendim bunun kaynağı ne? Taşdelen!.. Kafanı delecek!.. Ne anlarsın sen kaynaktan? Desem sana Buhari? O da ne? Pirenin anası! Nisanda eklenmiş, 10 294 kez seyredilmiş.

HANIMIYLA YAPTIĞI MUAMELATTA KÜÇÜK LİVATAYA DÜŞEBİLİYOR

Esas tehlike şuradadır ki, nikahlı insanlar, evli insanlar, hanımıyla yaptığı muamelatta, cinsi ilişkide, küçük livataya düşebiliyorlar. Küçük livata nedir? Cemaatın hanımlarından şikayet geliyor: Hocam (kocam) filmde seyretmiş, bizi o şekilde zorluyor, boşayacağım diye tehdit ediyor. Bu ne iştir! Allah’ın da, peygamberin de kızdığı kötü amellerdendir. Şekiller müsaadelidir. Kaç şekil olursa, müsaadelidir. Ama nereden olacak? Ön cihetten, yani çocuk olan noktadan!

Mayısta gönderilmiş, 454 377 kez izlenmiş. 1437 yorum almış.

Bak bu gece paket edilebilirsiniz

Adamın bilgisi ilmi idrakı şuuru ve hafızası nereye kadar gidiyor? Bilgisayar teknolojisine kadar. İnternette kalmış yani. Halbuki kabir var, mahşer var, sırat var, ahiret var, cennet var, cehennem var. Ama adamın ilmi bilgisayarda kaldı. Son teknolojide kaldı. Senin telefonda bülütüs (bluetooth) var mı? Seninkinde şu var mı? Benimkinde bu var mı? Yok aidisele (ADSL), bilmemnesele... konuşuyor. Cennetten bir şey sorsan, böyle bakıyor. Bak bu gece paket edilebilirsiniz! Sabaha mezarda olursunuz. Öğlende ikindide gömülürsünüz bak! Ağustosta eklenmiş, 11 300 kez seyredilmiş, 44 yorum gelmiş.

Kim yamulttu seni de ben düzelteyim?

Yalancıya lanet var. Bunlar bu laneti hakettiler. Bundan evvel kimlere yapıştı heeeeey, ağzı burnu yamulan, çarpılan... Yahu dedi, birisi geldi. Özel Haber’den gelmiş. Yamulmuş diyor, işte böyle (çarpılmış işareti yaparak). Bu Deşifreci programlar yaptığı için. Hoca beni düzelt. E kim yamulttu seni de ben düzelteyim! Ne yaptın ki sen? Düşün kimin ahını aldın? (Yamulmuşun taklidini yaparak) E ben, Cüppeli Hoca’nın kasetlerini teslim ettim medyaya... Kendi de itiraf ediyor! Hoca da ona, seni hemen iyi etmeyeyim, biraz çek! (Cemaat gülüyor) Öyle kademeli iyileştirme var, ilacın dozu gibi, anladın? Mayısta eklenmiş, 35 756 kez izlenmiş, 110 yorum bırakılmış.

KASET ÇOĞALTANLARA HAKKIMIZI HELAL ETMEM

Yapmayın siz ahireti tercih edin bee. Onun için ahiret sohbeti çıkardık size geçen hafta. Kaç tane aldınız? (Küçümseyerek) Kimbilir 50 tane, 100 tane? Dinlemeniz lazım, dinletmeniz lazım. (Benzer bir konuşmada) 5 mark nedir, 5 mark? Kasetleri alalım. Ama kendiniz çoğaltmayın. Çoğaltanlara hakkımızı helal etmeyiz. Buradaki arkadaşların da masrafları var. 12 çeşit sohbet! Her biri ayet hadis dolu. Herkese dinletelim inşallah, hidayet Allah’tandır. Nisanda gönderilmiş, 16 454 kez izlenmiş, 31 yorum bırakılmış.

MİLENYUM HOCA

Hocanın Youtoube’a kayıtlı toplam 656 vaazına gelen yorumlardan bazıları:

alperekinci: Ya süper ya bu hoca. Cem Yılmaz’a rakip.

skazan97: Valla bu adam stand up yapsın, yere yatacam valla.

hakanxwolf: Telekom reklamlarında Cüppeli Ahmet Hoca oynamalıydı.

caanni: Ya arkadaşlar bu adam tiyatrocu gibi. Böyle hocalar olsun camilerde, herkes camiye gider.

orkunberk: Başka söze gerek yok, hocam show must go on. İlgiyle izliyoruz sizi.

mespilus: Yahu bu adam varken niye Cem Yılmaz izleyelim. İzmir’e ne zaman geliyon hoca? Gelip azıcık gülelim yahu.

sonsamurayturkB: Kardeş bu hoca milenyum hoca. Yeni nesiller ancak bu frekanstan anlıyor. Allah frekansımızı karıştırmasın.

levelshark: Gül gül öldüm ya:) Yakında Avrupa Yakası’nda rol verirler.

osmansan007: Hocam bir sen bir de Oflu Hoca! Dobra dobrasınız, helal olsun, kimse bu kadar rahat konuşamaz.

kepaze: Bal gibi hoca ya... Sohbetine gitmek istiyorum valla.

knightedell: Hocam sonuna kadar arkandayız!

alidgn: Çok sevimli hocamız. Allah mahcup etmesin. En çok prostatlı videosu güzel.

drtanerengin: Ulen Cem Yılmaz da kimmiş be. Esas komedi burada, blütüüssss hahahaha.

onerb: Stand up’çı bi Cem var, bi sen varsın!

secularboy: Hocanın kalçasını çok beğeniyorum zira jetski yaparken cüppesi kalçalarına yapışmış hatları apaçık belli idi. Tek şartla, sakalını kessin!

İŞTE, CPPL TOP 5

VİDEOLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ:

http://video.habervitrini.com/video.asp?vid=781

 

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 15:31

İLGİLİ HABERLER