Yaşam
  • 6.5.2015 11:04

Defne Halman'dan MESCİT YAPMAYIN çağrısı

Yıllarca konser alanı olarak kullanılan ve fetih ruhunu inciten Rumeli Hisarı'ndaki mescit yapımı tiyatrocuları rahatsız etti. Sadri Alışık Ödül Töreni'nde 'yılın en iyi kadın sanatçısı' ödülünü vermek üzere sahneye davet edilen Defne Halman, Rumeli Hisarı'ndaki mescit için skandal bir çağrıda bulunarak, ödül törenine gölge düşürdü.

Ödül töreninde skandal çağrı
Yıllarca konser alanı olarak kullanılan ve fetih ruhunu inciten Rumeli Hisarı'ndaki mescit yapımı tiyatrocu Defne Halman'ı rahatsız etti. Fatih Sultan Mehmet tarafından İstanbul'un fethi öncesinde Anadolu Hisarı'nın tam karşısına yaptırılan Rumeli Hisarı'nda yarım asırdan fazladır harabe bir halde bulunan ve yıkılan minaresi virane şeklinde kalan hisar mescidi sonunda aslına kavuşturuldu.

SKANDAL ÇAĞRI

Sadri Alışık Ödül Töreni'nde 'yılın en iyi kadın sanatçısı' ödülünü vermek üzere sahneye davet edilen Defne Halman, Rumelihisarı'ndaki mescit için skandal bir çağrıda bulunarak, ödül törenine gölge düşürdü.

MESCİDE İZİN VERMEYELİM

Ödülü vermek için sahneye çıkan Defne Halman 'Rumeli Hisarı sahnesine mescit yapmak isteyenlere izin vermeyelim' diyerek skandal bir çağrı yaptı.
Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:36

İLGİLİ HABERLER

//