Yaşam
  • 16.10.2016 00:52

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu podyumda

Defne Samyeli ile Eren Talu’nun büyük kızları Deren Talu, önceki gün Atıl Kutoğlu’nun Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamındab düzenlediği defilede podyuma çıktı.Amerika’da oyunculuk eğitimine devam eden, aynı zamanda yabancı modaevlerinin defilelerinde görev alan Talu, düzgün fiziği ve duruşuyla moda camiasının usta isimlerinin beğenisini kazandı.

Etnik lüksü çağrıştıran çizgisine ve özgün tasarım kodlarına sadık kalan Atıl Kutoğlu, İlkbahar/Yaz 2017 koleksiyonunda minimalizm ve geometriyi buluşturarak podyuma taşıdı. Akdeniz ve Güney Amerika esintilerinin Viyana sanatıyla kucaklaştığı koleksiyondan parçalarla podyumu arşınlayan isimler arasında Özge Ulusoy, Özlem Katipoğlu ve Avusturyalı top modeller Marylise Larunsi ile Stephanie Keinprecht bulunuyordu.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un 8. Sezonu, 11-15 Ekim 2016 tarihleri arasında ilk defa Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşti. Bu mekan seçimi ile, moda haftasının son tüketiciyi de kapsayacak şekilde genişledi ve Zorlu PSM’in üstün prodüksiyon olanakları IMG Fashion’un uzmanlığıyla birleştirilerek prodüksiyon anlamında kusursuz bir etkinlik geride bırakıldı. Etkinliği yine Getty Images ve InDigital, dünya standartlarında görüntüleyerek dünya basınına servis ettiler.

 

Güncellenme Tarihi : 16.10.2016 00:06

İLGİLİ HABERLER