Yaşam
  • 24.9.2016 00:59

Deniz Akkaya : Yüksek tonda yaşayan bir kadının

Deniz Akkaya’nın görüntüleri şiddet gördüğü şeklinde yorumlandı

Son zamanlarda, hayatındaki erkeklerden gördüğü şiddet olaylarıyla haber olan Deniz Akkaya bir magazin programının kameralarına bir erkekle tartışırken yakalandı.

Deniz Akkaya erkek arkadaşıyla birlikte çıktığı geceden dönüş yolunda bindikleri takside bir tartışma yaşadı o görüntülerle ilgili canlı yayına bağlanıp şunları söyledi:

* Yanımdaki kişi 19 yaşımdan bu yana tanıdığım Harris. Kendisi Türk değil, Yunan. Havacılık işiyle ilgileniyor. 20 yıldır Türkiye’ye gelmiyordu. İki arkadaşımla birlikte gelip misafirim oldular. Ben de kalıyorlardı. O gece de yemekteydik. Heyecanlı bir tiptir. Eli, kolu sürekli hareket halindedir. Ona dedim ki; ‘El-kol hareketi yapma, bak yanlış anlaşılacak.’

* O görüntülerde bana sanıldığı gibi vurmuyor. ‘Gel öpeyim barışalım arkadaşım’ diyor. Ben de hafifçe itip kendine gelmesini söylüyorum. Ama kameraya yansıyan o kareleri izlediğimde Haris’e telefon açıp dedim ki; ‘Al bak neye neden oldun’ dedim. Neredeyse Türk-Yunan savaşı çıkacak. Bu ne ya! Dayak yok diyorum. Zaten sonra ‘bavulunu alıp gidiyorsun’ dedim. Harris gitti, diğer arkadaşlarım hala bende kalıyor.

* Bu ülkede şiddet gördüğümü daha önce rahatlıkla açıklamış bir kadınım. Başıma gelen şeyleri paylaşıyorum. Başkaları gibi saklamam, içime atmam. Yüksek tonda yaşayan bir kadınım. Ama temcit pilavi gibi ikide bir ‘Hep bu olaylar Deniz’in başına geliyor’ diye bana hatırlatılmasını sevmiyorum. 39 yaşımdayım. Daha önce 2 kişi bana bunu yaptıysa ne yapayım yani?

* Bu olay gerçek olsaydı daha önce de yaptığım gibi hemen polise giderdim. Sonra da açıklardım. Yani yalanım yok. Ayrıca doğru söylemediğimi iddia eden sosyal medyaya soruyorum. Bana ‘yalan söylüyor’ diyenler kendi hayatlarına baksın. Her şey onların hayatında dört dörtlük mü acaba?

Güncellenme Tarihi : 24.9.2016 02:24

İLGİLİ HABERLER