Yaşam
  • 17.3.2017 00:06

Dünya starı ile düet yaptı izlenme rekoru kırdı

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Anne Marie ile sosyal medya üzerinden düet yapan Cizreli Mehmet Ali Şolan, ünlü şarkıcıyı Türkiye'ye davet etti.

Ünlü İngiliz şarkıcı Anne Marie ile 'Rockabye' şarkısında, Smule adlı program ile düet yapan Cizreli Mehmet Ali Şolan'ın videosu binlerce beğeni alırken, Şolan düet yaptığı kişinin ünlü bir şarkıcı olduğunu bilmediğini söyledi. Şolan, Anne Marie’yı canlı düet için Cizre’ye davet etti.

Anne Marie’ye 'Rockabye' şarkısında eşlik edip düet yapan ve performansları binlerce kişi tarafından beğenilen Cizreli Mehmet Ali Şolan, "Ben müzikle uğraşıyorum ve Cizre’de naçizane bir kafede müzik yapıyorum. O gün de sabah kahvaltı yapıyordum ve kahvaltıdan sonra sosyal medyada programı görüp telefonuma yükledim. Programda gezinirken bir anda karşıma çıktı ve ben de direk starta bastım ve telefonumla kayda girip eşlik etmeye çalıştım" dedi.



Düet yaptığı kişinin ünlü bir İngiliz sanatçı olduğunu bilmediğini belirten Şolan, "Bilseydim bile yine aynı rahatlıkta eşlik ederdim. Çünkü biz Cizre insanı böyleyiz, sıcakkanlıyız, doğalız. Müzik evrenseldir çünkü her dilde söylendiği zaman çok güzel oluyor bu da çok değişik bir duygu anlatılacak gibi değil. Bir Cizreli olarak kardeşliğin ve insanlığın pekiştiği bu güzel coğrafyada birlikte olmak en güzel şeydir" diye konuştu.

İşte o düet: 

 

PEKİ BU NASIL YAPILIYOR

 

 

VE İŞTE ANNE MARİA İLE YAPILAN DÜETLERDEN BAZILARI

Güncellenme Tarihi : 17.3.2017 02:53

İLGİLİ HABERLER