Yaşam
  • 23.4.2015 20:29

Ebru Şallı'dan Sinan Akçıl'a ağır gönderme

Hülya Avşar'ın sunduğu programın bu haftaki konuğu olan Şallı, eski eşiyle ilgili açıklamalarda bulunarak, "Erkek biraz daha güçlü olmalı, yoksa saygım azalır." dedi.Hülya Avşar'ın hazırlayıp sunduğu programın bu haftaki konuğu Ebru Şallı olacak. Ebru Şallı programda, eski eşi Harun Tan ve eski sevgilisi Sinan Akçıl'la ilgili açıklamalarda bulundu.

"AŞK ENERJİ VERİYOR"

Hülya Avşar'ın sorduğu, "Senin gibi bir kadının erkekten beklentileri ne olabilir?" sorusuna, "Mutlu olmak ve güzel enerji... Aşk bence çok güzel bir enerji veriyor." diyen Şallı, eski eşi Harun Tan ile ilgili de konuştu.

"TEK BAŞIMA DA GÜÇLÜYÜM"

Hülya Avşar, "Harun çok sessiz kaldı. Ebru'dan sonra gerçekten çok üzüldü" deyince, Ebru Şallı şu cümleleri kurdu:"Erkek kadından biraz daha güçlü olmalı. Güçsüz bulursam, benim ona saygım azalır. Aşkım da biter. Tek başıma da güçlüyüm ve ayaklarım üzerinde duruyorum."

"ERKEK HARCASIN DİYE BİR ŞEY YOK"

"Sinan Ebru'ya şu kadar para taktı dedikoduları doğru mu?" diye soran Hülya Avşar'a Ebru Şallı'nın cevabı net oldu:"Kadın hiç harcamasın, erkek harcasın.. Yok öyle bir şey! Karşımda dürüst bir insan görmek istiyorum."

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:52

İLGİLİ HABERLER