Yaşam
  • 29.5.2008 20:54

EMEKLİ ÖĞRETMEN KEÇİYE TECAVÜZ EDERKEN YAKALANDI!

AYDIN'ın Didim İlçesi'nde emekli öğretmen 60 yaşındaki Necati Ö.'nün keçiye tecavüz ettiği ileri sürüldü. Gözaltına alınan Necati Ö., sorgusundan sonra sevkedildiği adliyede, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olay, ilçenin Kırkiçi Mevkii'nde geçen pazar günü saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Mehmet Sarı ve kardeşi Tevfik Sarı'ya ait koyun sürüsünü çobanlar Adem Çelik ve Ümit Aslan otlatmak için meraya getirip bıraktı. Çobanlar, koyun sürüsü içinde bulunan 5 keçiyi de dağlık bölgeye gitmesin diye uzun iplerle ağaçlara bağlayıp döndü.

Bir süre sonra süryü kontrole giden çobanlar, çalılar arkasında bir kişinin, keçilerden birine tecavüz ettiğini farketti. Çobanları gören bu kişi, yarı çıplak halde kaçtı.

Çobanlar Adem Çelik ve Ümit Aslan'ın olayı anlatması üzerine sürü sahibi kardeşlerden Mehmet Sarı, durumu jandarmaya bildirip, savcılığa da suç duyurusunda bulundu. Jandarmalar gözetiminde getirilen 2 yaşındaki keçiyi kontrol eden veteriner hekim Enver Genç, tecavüz edildiğini ve tüylerinin de kesildiğini belirledi.

TUTUKSUZ YARGILANACAK

Jandarma ekipleri, çobanların verdiği eşkal doğrultusunda keçiye tecavüz ettiği ileri sürülen kişiyi aramaya başladı. Ekipler eşkale uyan Necati Ö.'yü, olay yerine 2 kilometre uzaklıktaki bir sitedeki yazlığında yakaladı.

Gözaltına alınan ve çobanlar tarafından teşhis edilen evli ve 1 çocuk babası emekli öğretmen Necati Ö., Didim İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki sorgusunda, kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmedi. Necati Ö., "Hayvanları çok seviyorum. Keçiyi sevmek için yaklaştım, onunla oynuyordum, görenler yanlış anlamış" dedi.

Sorgusundan sonra keçiye tecavüz suçlamasıyla adliyeye sevk edilen Necati Ö., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. İki hafta önce tatil için yazlığına geldiği belirlenen Necati Ö., serbest kaldıktan sonra ortadan kayboldu.

Tecavüz edilen keçinin sahibi Mehmet Sarı, "Bu olay karşısında şoke oldum. Tecavüz etmeden önce hayvanın tüyleri de kesilmiş. Bu tam bir sapıklık. Bu işin peşini bırakmayacağım" dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 11:52

İLGİLİ HABERLER