Yaşam
  • 4.9.2015 23:35

Emir Şaşmaz cinayeti DALLAS dizisini geçti

Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınına bağlanan Emir Cevdet Şaşmaz'ın babası Kemal Şaşmaz, ortalığı karıştırdı.Canlı yayına bağlanarak stüdyo konuğu Vijdan Vatansever ve oğlu Cevdet Emir Şaşmaz'ın ilişkilerini onaylayan Kemal Şaşmaz'ın söylediklerini duyan Nazlı Hamarat ekibimize bir ses kaydı gönderdi.

Gelin Nazlı Hamarat, kayınpederi Kemal Şaşmaz hakkında ağır konuştu. Cevdet Emir Şaşmaz'ın babası Kemal Şaşmaz'la senelerdir görüşmediğini söyleyen Nazlı Hamarat, kayınpederinin reklam peşinde olduğunu da söyledi. Hatta Nazlı Hamarat Cevdet Emir Şaşmaz'ın babasından nefret ettiğini, rahatsızlandığını duyduğu halde babası Kemal Şaşmaz'ı görmeye gitmediğini anlattı.

"EMİR CEVDET ŞAŞMAZ'IN BABASI, EŞİNİ GENELEVE SATTI"

İşte Hamarat'ın şoke eden sözleri: "Bu adamın Emir'le senelerdir görüşmemesinin tek nedeni var, Emir bunu 10-12 yaşındayken öğrenmiş, ben de evlendikten sonra öğrendim. Bu adam babası denilen şerefsiz, bana da gelip kızım kızım dedi şimdi ilişkilerini gayet meşru buluyorum ben de evliydim benim de bu tarz ilişkilerim vardı diyor adam şerefsiz.
Bu adam, Emir'in annesini 15 yaşındayken sinemaya götürüyorum deyip geneleve satmış bir adam. Bu adam Emir'i kaç defa hayatında görmüş ki.. Canlı yayına çıkıp reklam peşinde koşuyor cenazede yaptıklarını görünce kahroldum o gelip de onun resmini öpebilir mi?

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:33

İLGİLİ HABERLER