Yaşam
  • 30.8.2015 01:22

Ermeni güzelden flaş karar

C dergisine konuşan 34 yaşındaki TV yıldızı, ilk hamileği sırasında kilo aldığı için çok acımasız şekilde eleştirildiğini belirterek "Bu yüzden değiştim" diye konuştu.

Eskiden fotoğrafları çekilirken gülümsediğini söyleyen kim kardashian "Önceden her zaman gülümserdim. Ama sonra değiştim. Fotoğraflarım çekilirken 'bunlar benimle alay eden, hakkımda korkunç hikayeler anlatan, zalim eleştiriler yapan, bana şişman diyen aynı insanlar' diye düşünerek gülümsemeyi bıraktım" dedi.

Kardashian başlangıçta bu eleştirilerle başa çıkma konusunda zorluk çektiğini söyleyerek bu kez aynı ruh halinde olmadığını belirtti. Kim Kardashian, kızı North'u ve dünyaya gelecek ikinci bebeğini de aynı yıpratıcı ve acılı durumdan korumak istediğini de sözlerine ekledi.

İLK HAMİLELİĞİNDE ÇOK ELEŞTİRİLMİŞTİ

İlk hamileliği sırasında aldığı aldığı kilolar ve vücut hatlarını aşırı derece belirginleştiren dar kıyafetleri nedeniyle acımasızca eleştirilmişti.

'BALİNA' BENZETMESİ YAPILMIŞTI

Hatta verdiği bir röportajda aldığı eleştirilerin canını acıttığı da itiraf etmişti. Hamileliğinin beşinci ayında bazı yayın organlarında "balina"ya benzetilmesinin kendisini çok üzdüğünü söyleyen Kardashian "Bu yüzden gözyaşlarımı tutamadığım zamanlar da oldu" diye konuşmuştu.

TARZINI DEĞİŞTİRMEYECEK

Yaklaşık 5 aylık hamile olan 34 yaşındaki ABD'li yıldız, giydiği dar elbisesiyle bu hamileliği sırasında eleştiri oklarına hedef olmamak için giyim tarzını değiştirmeyeceğinin sinyalini verdi.

İLK HAMİLELİĞİNDEN SONRA 12 KİLO VERMİŞTİ

Kızı North'u dünyaya getirdikten sonra ölümüne zayıflamaya başlayan Kardashian kısa sürede verdiği 12 kilo ile de gündemde kalmıştı. Kilolarından kurtulmak için canını dişine takan Kim Kardashian, zaferini kırmızı bikinisiyle objektiflere poz vererek kutlamıştı.

SABAH

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:38

İLGİLİ HABERLER