Yaşam
  • 23.4.2014 12:18

Futbolcuların gece aleminde neler yaşanmış neler

Gökhan Töre'nin vurulmasıyla gözler İstanbul'un renkli gece hayatına çevrildi Yıldız futbolcuların kulüplerde 'Linda' kod adlı kızlarla alem yaptığı ortaya çıktı.

Yeşil sahaların yıldız oyuncuları, gece aleminde de fırtına gibi esiyor. Beşiktaşlı Gökhan Töre'nin vurulmasının yankıları sürerken; tüm gözler İstanbul'un gece alemine akan futbolculara çevrildi. Kimin, nerede, nasıl eğlendiği, kızların tuzakları, futbolcuların aşk dünyası merak edilir oldu. TAKVİM, tüm bu merak edilen konuları büyüteç altına aldı...

SABAHA KADAR DANS
İstanbul'da futbolcular için özel gece kulüpleri var. Gökhan Töre'nin silahlı saldırıya uğradığı Bedroom isimli mekan da böyle bir yer. Gözde eğlence mekanlarından Masquerade'nin işletmecileri tarafından kurulan mekanda özellikle çalınan R&B müzikle siyahi ve gurbetçi futbolcuların ilgisi çekiliyor. 'After Party' denilen mekanda eğlence gece yarısı saat 04:00'de başlıyor ve sabah 07:00 gibi sonra eriyor. Özellikle yabancı futbolcuları bu mekanlara alıştıranlar ise gece gezmeleri yüzünden oyunculara kızan yöneticilerin oğulları veya futbolla ilgilenen yakınları oluyor. Q7'yi İstanbul gecelerine Serdal Adalı'nın bir yakınının alıştırdığı iddia ediliyor. Futbolcuların en büyük derdi veya keyfi ise telefon numaralarının sürekli olarak bazı genç kızlar tarafından mesaj yağmuruna tutulması. Brezilyalı futbolcular bu kızları 'Linda' kod adıyla çağırıyor. Bu ismi de Sivasspor'un oyuncusu Bilica'nın taktığı belirtiliyor.

'ASLA HAYIR DEMEZLER'
Brezilyalı futbolcular 'Linda' dedikleri kızlar için "Hiçbir şeye asla hayır demezler" esprileri yapıyor. Andre Santos, Deivid ile Kazım'ın özellikle bu kızlara düşkün olduğu konuşuluyor.

KIZ BAŞINA BİN 500 DOLAR
Yıldız futbolcular, gizli düzenlenen sıra dışı gece partilerine katılmak için kesenin ağzını açıyor. Futbolcular bu partilerde kız başına bin-bin 500 dolar ödüyor. Aykut Kocaman'ın Brezilyalıları F.Bahçe'de istememesinin birinci nedeninin de Brezilyalı futbolcuların bu kızların peşinde dolanması olduğu belirtiliyor.

AYNI ANDA 3-4 FUTBOLCU SEVGİLİ
Gece kulüplerinde çalışan ve futbolcuları ağına düşüren kızlardan bazılarının aynı anda 3-4 futbolcu sevgilisi olurken, bazıları sezon boyunca 10-15 futbolcuyla ilişki yaşayabiliyor. Futbolcular bu kızlar yüzünden kavga da ediyor. Veli Kavlak ile Uğur Boral kavgasının da bu nedenle yaşandığı ifade ediliyor.

TELLES'İ ŞOKE EDEN MESAJLAR
Galatasaray'ın son transferlerinden Alex Telles, İstanbul'a geldiği gün telefonunda, "Türkiye'ye hoşgeldin" tarzında Türkçe, İngilizce ve Portekizce olmak üzere 11 mesaj birden buldu. Brezilyalı futbolcu bu mesajların ne anlama geldiğini sormak için yardım isteyince şoke oldu. Öyle ki, Telles'i de gece aleminin 'Linda'ları mesajla karşılıyordu.

TAKVİM

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 05:46

İLGİLİ HABERLER