Yaşam
  • 11.9.2005 02:27

GAMZE ÖZÇELİK'İN AĞZINDAN PORNO KASETİN ÇEKİLDİĞİ AN!..

Görüntülerdeki kişinin kendisi olduğunu kabul eden Özçelik, Demirkol’un kendisini ilaçla uyutup filme çektiğini söyledi.

GAMZE Özçelik, bir süre önce internette ortaya çıkan ve yarı baygın haldeyken bir erkekle birlikte olduğu anları gösteren kayıttaki kadının kendisi olduğunu kabul etti. Avukatı ile birlikte Kadıköy Adliyesi’ne giden Özçelik, olayın bir yıl önce meydana geldiğini açıkladı. Özçelik, görüntüleri o zamanki sevgilisi Gökhan Demirkol’un çektiğini de belirtti. Bu gelişme üzerine polis harekete geçerek, Demirkol’un ev ve işyerine baskın yaptı ancak eski basketbolcu bulunamadı.

TECAVÜZ RAPORU

Manken, oyuncu ve sunucu Gamze Özçelik’in daha önce görüntüleri Adli Tıp Kurumu’nda incelettiği belirtildi. Adli Tıp raporunda görüntülerdeki kişinin Özçelik olduğu ve olayda kendini bilmez halde tecavüze uğradığı belirtildi.

Özçelik, cumhuriyet savcılığına verdiği dilekçede olayı şöyle anlattı: ‘Bir yıl önce beraberdik. İlişkimiz iyi gidiyordu. Olay günü birlikte dolaşırken evinden bir şey alacağını söyleyip beni eve soktu. İçeri girince bana bir şeyler içip içmeyeceğimi sordu. Bir bardak bir şey içtikten sonra aniden başım ağırlaştı. Kendimi kaybettim. Hiç bir şey hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde yatakta yatıyordum. Bana kendimi kötü hissedince yatağa yatırdığını söyledi.’ Görüntüler ilk yayınlandığında kendisinde olmadığı için olayı hatırlamadığını söyleyen Gamze Özçelik’in daha sonra şikayetçi olmaya karar verdiğini belirtti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek olayla ilgili ifade veren Gamze Özçelik, ‘Bana bunu yapanın mutlaka yakalanmasını istiyorum.’ dediği belirtildi.  

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 11:09

İLGİLİ HABERLER