Yaşam
  • 21.2.2006 09:35

GAMZE ÖZÇELİK'İN ŞOK GÖRÜNTÜLERİ

ESKİ sevgilisini ilaçla uyutup tecavüz ettikten sonra çektiği görüntüleri internette yayınlamak suçundan yargılanan Gökhan Demirkol'un avukatı Ömer Yeşilyurt'un mazoşistlikle suçladığı Gamze Özçelik'in Mikanos Adası'nda sevgilisi Mehmet Mutlu ile çekilen video kaseti, Star TV Ana Haber Bülteninde yayınlandı.
      Antalya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu yargılanan Demirkol'un avukatlarından Ömer Yeşilyurt'un “Gamze Özçelik mazoşisttir'' iddiasında bulunarak menken ve oyuncu Özçelik ile sevgilisi Mehmet Mutlu'nun Mikonos Adası'nda çekilmiş video görüntülerine mahkemeye sunması ile dava yeni bir boyut kazandı.
      
      Star TV Ana Haber Bülteni, bu akşam Gamze Özçelik'in Mikanos Adası'nda çektiği video kaseti yayınladı. Kasette Gamze Özçelik'in dans ettiği ve sevgilisi Mehmet Mutlu ile öpüşmesinin görüntüleri var. Görüntüleri Gamze Özçelik'in çektiği görülüyor. Özçelik kamerayla arada sırada da kendisini görüntülemeyi ihmal etmiyor. Mekanda marjinal görüntüler de kameraya yansıyor. Bir fanusun içinde erkek ile dans eden neredeyse çırılçıplak bir kadın var. Özçelik kamerayı kendine çevirdiğinde ise “Burası sapıtmış durumda'' diyor. Özçelik'in kelimeleri yuvarlamasında alkollü olduğu tahmin ediliyor.
      Star Haber’in yayınladığı bu görüntülerde Türkçe konuşan insanlar da var. Yani adaya tatile giden çok sayıda Türk bulunuyor.
      Görüntüleri mahkemeye mazoşizmin belgesi olarak sunan Avukat Yeşilyurt görüntüleri ilginç olarak tanımlayıp Gamze Özçelik hakkında “Sanıyorum biraz mazoşistlik var'' iddiasında bulunmuştu.

(milliyet)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 09:58

İLGİLİ HABERLER