Yaşam
  • 27.4.2015 11:33

Gonca Vuslateri İTHAL erkek peşinde

Gerçek aşkı hiç yaşamamış. Türk erkeğinden uzak duruyor. Kazandığı paraların çoğunu psikologlara veriyor... Gonca Vuslateri, Seninle dergisinin mayıs sayısına verdiği röportajda ilginç itiraflarda bulundu. Kimsin diyorum. “Ekranda gördüğümüz kimliklerinden sıyrıl ve nasıl biri olduğunu anlat!” Başlıyor anlatmaya... “Çok makul olmayan bir kişiliğim var.

Zamanın getirdiği aşırı hızlı, fazla aceleci döngü yüzünden biraz stresli bir karakter olduğumu söyleyebilirim. Bu yüzden yalnızlığı çok seviyorum. Büyüdükçe daha az ilişki kurmaktan mutlu olmaya başladım” diyor.

Dışarıdan tam bir yaramaz oğlan çocuğu gibi. Ama yüzündeki ifadeye bakıp ruhunun derinliklerinde içten içe kanayan bir yer olduğunu anlamamak mümkün değil.

Derin bir iç çekiyor ve “Gözlemlerin ne kadar doğru. Hâlâ kanayan bir yara var mı bilmiyorum ama çok dirençli olmaya çaba gösteren bir kalbim var” oluyor yanıtı.
Gözlerinin içinde biraz hüzünle karışık öfke var. “30’uma girmeye az kaldı. Saçma sapanlık dediğim gençliğime veda ediyorum.

Bu geçiş sürecinde daha duygusalım ister istemez. Hormonal olarak da anne olmaya daha yakın bir zamandayım. Bu da dünyaya daha anaç ve daha duygusal bakmama sebep oluyor.
 

2 YIL PSİKOLOGLARA GİTTİM

Belli ki kendiyle, hayatıyla konservatuvarda okuduğu dönemde yüzleşmiş. Karşısına çıkan tabloda neler var dersiniz? “Kendi paramı kazanmaya başladım. Vergimi ödedim, ünlü oldum, topluma karşı bir sorumluluğum oldu. Aynı zamanda da kendi içimde halletmem gereken sorunlarım vardı.

Bir anda ünlü olup sokakta yürüyemez hale gelmiştim. Kazandığım parayı dünyanın en değerli şeyine yatırıp 2 yıl psikiyatr ve psikologlara gittim.” Öyle ya, daha genç kızlık bunalımlarını atlatamamış bir Gonca var, bir yanı hep yaralı.

Karşımda her şeyden çok kendine aşık bir Gonca görüyorum. Yanılmıyorum da. “Evet, kendime aşığım” diyor ve devam ediyor: “Çok romantiğim kendime karşı. Kendimi yemeğe çıkarıp, sarhoş edip, sonra eve götürüp kendime sarılarak uyurum. Bu zamana kadar hiç istediğim bir aşk yaşamadım, hep birlikteliklerim oldu. Evlilik düşünüyorum ama düşünmüyorum.”

Hep aşk hayatımda bir şeyler yazılıyor ama benim son 5-6 sevgilim hep Amerikalıydı. Sanki Amerikan kasabasında sıradan bir kız gibi yaşıyorum aşk hayatımı. Hiç ama hiçbir Türk’ten çocuk yapmayı düşünmüyorum.

Bütün yakın arkadaşlarım Türk erkeği ama kalbimi kıran ırka bir daha dönesim yok. Alkol, kadın, zenginlik, ukalalık. Bana bunun olmadığı bir Türk erkeği gösterebilir misin? Bakma Türk erkeği de beni istemez, aman bu deli der.”



 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:48

İLGİLİ HABERLER