Yaşam
  • 12.3.2012 16:46

Gülben Ergen'den 'skandal mesaj' açıklaması

Son olarak yan yana görüntülendiği gencin de şoforü Ahmet olduğunu belirten Ergen, geçen hafta konuşmacı olarak katıldığı Araştırma Zirvesi’nde onlarca kamera önünde yaptığı samimi yazışmalarla dikkat çekti.

Konferans sırasında elinden telefonunu düşürmeyen Ergen’in, BBM’de yazıştığı kişiye “Sen benim şahdamarım mısın?”, “Sen benim rengimsin, gökkuşağımsın”, “Sahip misin sen bana?” şeklinde yazdığı mesajlar TNT’nin “Kırmızı Halı” programının objektifine takıldı. Ergen’in bu yazışmaları kiminle yaptığı merak konusu oldu.

AÇIKLAMA YAPTI

İşte “Şahdamarım Skandalı”ndan sonra Gülben Ergen’in bugünkü TV programı sonrası Uçankuş'ta yer alan yapılan açıklama:

“Kiminle mesajlaştığımın hesabını vereceğimi düşünmezdim doğrusu… Ben kendimi bir şekilde sizin aracılığınızla hesap vermiş gibi hissederim. Bu bir şarkı sözü desem, Deniz Seki yazdı desem, yeni bir hayatım Deniz Seki olsa buna güler misiniz??? Bir arkadaşımla konuşuyordum diyebilirdim. Mustafa Erdoğan’la mesajlaşıyordum diyebilirdim. Ama bunların hiç birini tek tek açıklamak zorunda değilim… Boşanma davası açtım, onunla ilgileniyorum. 8 aydır tek başıma yaşıyorum. Ayaktayım. Yaşadığım hiçbir sorunu mesleğime ya da size hissettirmeden yaşamaya çalışıyorum. Ben bir anneyim. Çalışıyorum, emekçiyim. Çalışan bir anneyim. Dün gece çıkmış bu haberler, ben mesajlaşırken çekilmiş. Ama unutmayın ki bana hiçbir şey olmaz. Şimdi de gülerim, sonra da gülerim… Bu 22 senedir böyle oldu. Hadi bakalım Allahaısmarladık!..”

 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:36

İLGİLİ HABERLER