Yaşam
  • 16.3.2016 10:35

Günün magazin haberleri

Magazin Gündeminden Başlıklar: 16 Mart 2016

Meryem'i 101 bin kişi izledi

'Kolpaçino 3. Devre' filmiyle aynı gün gösterime giren 'Annemin Yarası' isimli film ise üç günde 101 bin kişi tarafından izlendi. Meryem Uzerli, Ozan Güven, Okan Yalabık, Bora Akkaş ve Belçim Bilgin'in başrolleri paylaştığı filmi; Ozan Açıktan yönetti.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 16 Mart 2016

İlk filmin toplam gişesini 3 günde geçti

Şafak Sezer'in yazıp yönettiği 'Kolpaçino: 3. Devre' isimli film, kendi rekorunu kırdı. Serinin üçüncü filmi, 2009'da gösterime giren 'Kolpaçino'nun 457 bin 687 olan izleyici sayısını, üç günde egale etti. Geçtiğimiz cuma 357 salonda gösterime giren 'Kolpaçino: 3. Devre', üç günde 484 bin 404 kişi tarafından izlenerek serinin en iyi açılış yapan filmi oldu.

HASILAT 6 MİLYON LİRA

Film, üç günde yaklaşık 6 milyon lira hasılat yaptı. Serinin ikinci filmi 'Kolpaçino Bomba' ise 736 bin kişi tarafından izlenmişti. 'Kolpaçino: 3. Devre'de ; Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Erkan Petekkaya, Ebubekir Öztürk, Serkan Şengül ve Ali Çatalbaş başrolleri üstleniyor.

MAHKEMELİK OLDU

'Kolpaçino' ve 'Kolpaçino Bomba' isimli filmlerin yasal sahibi olan Konsept Plato Film Stüdyoları; 'Kolpaçino: 3. Devre' isimli filmin gösterimi, fragman yayını, dağıtımı ve tescilinin durdurulması amacı ile hukuki koruma talep etti. İstanbul 2. Fikri Sinai Haklar Hukuk Mahkemesi'nde devam eden dava, 22 Mart'ta sonuçlanacak. Mahkeme kararına göre hak sahibi firma; 'Kolpaçino: 3. Devre' filminin gişesine ya da film haklarına sahip olabilecek.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 16 Mart 2016

'Kırgın Çiçekler' yine zirvede

ATV'nin beğenilen dizisi 'Kırgın Çiçekler'in önceki gün yanınlanan bölümü, tüm kategorilerde en çok izlenen yapım olarak zirvedeki yerini korudu. 'Kırgın Çiçekler'; Tüm Kişiler'de 10.45 izlenme oranı ve 25.76 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de 6.77 izlenme oranı ve 16.81 izlenme payı, 20+ABC1'de 9.41 izlenme oranı ve 21.33 izlenme payına ulaşarak 100 program arasında birinci oldu. Dizide; Özgür Çevik, İpek Karapınar ve Biran Damla Yılmaz başrolleri paylaşıyor.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 16 Mart 2016

Genç oyuncularla ışıltılı bir gece

Ekranın sevilen yüzleri Melisa Aslı Pamuk ve Bestemsu Özdemir, mücevher markası Assos'un önceki gün Hyatt Regency Ataköy'de verdiği davete katıldı. Markanın yeni ürünü Venüs'ün tanıtıldığı geceye; kuyumcu sektörüne yön veren yatırımcılar büyük ilgi gösterdi. Assos Diamond Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Altınbaş'ın evsahipliği yaptığı gecede, mücevher trendleri ve yeni sezon koleksiyonları masaya yatırıldı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 16 Mart 2016

Aile yemeği

Ünlü oyuncu Vahide Perçin, önceki gün ayrıldığı eşi Altan Gördüm ve kızları Alize ile bir AVM'de objektiflere takıldı. Alışveriş merkezinde hep birlikte suşi yiyen üçlüye, bir doktor dostları da eşlik etti. Geçtiğimiz yıl kanser tedavisi gören Vahide Perçin ve kendisine hastalığı boyunca destek olan Altan Gördüm, AVM'den birlikte ayrıldı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 16 Mart 2016

'Aman yanlış bir şey yazılmasın'

Güzel oyuncu Eda Ece, önceki akşam Bebek'te objektiflere takıldı. Yanında bir erkekle görüntülenen oyuncu, gazetecilerin "Yanınızdaki arkadaşınız kim?" sorusuna şöyle cevap verdi: "Kendisi Levent İntepe. Türkiye'nin en önemli dizi ve film müziği sesçilerinden biri. Eşi Bade de önemli bir sanat yönetmeni. Yanlış bir şey yazılmasın."

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 16 Mart 2016

Albayrak rahat esmer güzel tedirgin

Oyuncu Sinan Albayrak, önceki akşam Etiler'de yanında esmer bir kadınla objektiflere takıldı. Esmer güzel flaşların patlaması ile yüzünü saçlarıyla kamufle etmeye çalışırken, Albayrak rahat tavırlar sergiledi.

 


Magazin Gündeminden Başlıklar: 16 Mart 2016Arka kapıdan kaçtılar

Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak, önceki akşam Etiler Nusret Steakhouse'da yemek yedi. Mekanda yaklaşık iki saat kalan ikili, yemek sonuna doğru araçlarının hazırlanmasını istedi. Araçları ön kapıya getirilen ikili, bir anda fikir değiştirerek otomobillerini arka kapıya istedi. Araçlarına kaçarcasına binen Yenenler ve Büyükak'ın neden böyle bir yola başvurduğu merak konusu oldu.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 16 Mart 2016

'Dolandırıcıya davamızı açtık'

Popçu Sıla, önceki akşam Nişantaşı'nda Welldone adlı mekandan çıkarken görüntülendi. İki arkadaşı ile kahve içip sohbet eden şarkıcı, gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Sıla, kendisini menajeri olarak tanıtan ve bir mekan sahibini 25 bin lira dolandıran kişiyle ilgili şunları söyledi: "Ülkemiz nelerle uğraşıyor, bizim dertlerimize bakın. Biz kendisine davamızı açtık. Yakında her şey sonuçlanır."

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 16 Mart 2016

Taze damat ev alışverişinde

Geçenay Başak Dizer ile evlenen Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün Zorlu'daydı. Oyuncu, mağazaları gezip evi için eşya baktı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 16 Mart 2016

Teröre, hainlere fırsat vermeden yaşamaya devam

Sanat dünyasının ünlü isimlerinin, geçtiğimiz pazar günü Ankara'da yaşanan bombalı terör olayına tepkisi dinmiyor. 37 kişinin hayatını kaybettiği olaya lanet yağdıran ünlüler, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı:

Esra Erol: "Yüreğimizdeki acıyı, içimizdeki isyanı anlatacak kelimeler yok, belki de tükendi. Yaratılmak istenen kaos ve huzursuzluk ortamı, üzerimize salınan tedirginlik ve korku en büyük silahları. Birlik ve beraberliği elden bırakmamak gerektiği kanısındayım. Sevdiklerini, ailelerini kaybeden, acıların en büyüğünü yaşayan ailelerin Rabbim yardımcısı olsun. Allah sabır versin. Başımız sağ olsun."
Bülent Ersoy: "Terörü lanetliyorum, bunu yapanları Allah kahretsin. Türkiye Cumhuriyeti devleti bir bütündür. Mevcut hükümetimiz; din, dil, ırk ve cinsiyet ayrımı yapmaksızın herkesi kucaklamıştır. 75 milyon insanımızı sağduyuya davet ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin bozulmaması için biz sanatçılar her şeyi yapmaya hazırız."
Zafer Algöz: "Baksanıza şuraya, sokaklar bomboş; insanları korkutuyorlar. Böyle ortamlarda nasıl film yapalım. İnsanlar nasıl sinemaya gitsin. Halkımıza, bunlardan korkmamalarını ve onlara inat dışarı çıkıp gezmelerini öneriyorum. Hainlere fırsat vermemek lazım. Başımız sağ olsun."
Şebnem Bozoklu: "Güzel günler gelecek; başka yolu yok."
Şahan Gökbakar: "Allahım sen güç, kuvvet ver. Teröre lanet olsun."
Elifcan Ongurlar: "Kaybetmemek ve zaaflarımızı kazanmak için; gücümüzü bildiğimiz ölçüde, millet olarak terörün üstesinden gelebiliriz. Gözlerinin rengi, biçimi ne kadar farklı olursa olsun, gözyaşlarının rengi aynıdır. Terör olaylarını lanetliyorum."
Ozan Güven: "Önce kalabalık yerlere girmeyeceğiz, dışarı çıkmamaya başlayacağız, sonra da kafamıza bombalar yağmasını mı bekleyeceğiz? Alışmak yok Türkiye!"

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 16 Mart 2016

Bana pul biberim diyor

Linet, doğum gününde kendisine 400 bin Euro'ya Porsche alıp Paris'ten uçakla İstanbul'a getiren sevgilisiyle aşklarını anlattı.

1 SENE 3 AYLIK İLİŞKİ

"Loren'le Türkiye'de bir davette tanıştık. Bir sene üç aydır birlikteyiz. O uluslararası bir yazılım şirketinin CEO'su. Fransa'da yaşıyor. Eşinden boşanmış, iki çocuğu olan bir adam. Hafta sonları geliyor, burada görüşüyoruz. Arabayı, doğum günümde hediye etti ama 'Düğün hediyesi olarak kabul et' dedi."

'BENİM İÇİN 22 KİLO VERDİ'

"Ben zor bir kadınım. Binbir surat olduğum için çok acı çektirdim ona. Ona hep acı verdiğim için bana 'Pul biberim' diyor... Loren çok iyi bir adam. İleride çocuğum olursa onlara annelik de yapabilir. Bana 'Sen sahnede başka, evde başkasın. Seninle asla sıkılmam' diyor. Biliyor musunuz, benim için tam 22 kilo verdi."

Aile İşi’nde değişiklik

Aile İşi’nde değişiklik

Çarşamba akşamları atv'de yayınlanan Aile İşi'nde Füsun Demirel'in olduğu sahneler yeniden çekildi. Yarın akşam yayına yetiştiriliyor.
İlerleyen haftalarda ise Füsun Demirel'in canlandırdığı Emel karakterini yeni bir oyuncu oynayacak. 


 

Başrollerini Ufuk Özkan, Pelin Akil, Hasibe Eren, Can Bonomo gibi isimlerin paylaştığı dizinin yeni bölümü yarın akşam izleyicisiyle buluşacak.
 

Aile İşi, birbirini doğru düzgün tanımayan, normal şartlarda birbirleriyle asla yan yana gelemeyecek olan 7 kişinin, geçmişine dair hiç bir şey hatırlamayan ve konuşamayan küçük bir kız için sahte bir aile kurmasını konu alıyor.
 

5.BÖLÜM ÖZETİ

Hakan'dan şüphelenen Arif, Kudret ve adamlarını Hakan'ın peşine takar. Peşindekilerin yakın markajından kurtulmak, 'Aile İşi'ni açık etmemek için envai çeşit yöntem deneyen Hakan, kendini gülünç durumların içinde bulur. Emel'e olan hislerinden ötürü zaman zaman komik kıskançlık nöbetlerine tutulan Mülayim, evi birbirine katar. Kudret'in adamlarına şaşırtma vermek için Müjde'nin evinde kalan Hakan ise, ölümüne sürtüşse de Müjde'ye karşı bambaşka duygular hissetmeye başlar...

 

 

 


 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 15:08

İLGİLİ HABERLER