Yaşam
  • 10.2.2016 10:29

Günün magazin turu...

Magazin Gündeminden Başlıklar 10 Şubat 2016

Çare Yıldız Tilbe!

Yıldız Tilbe, gnçtrkcll'in Sevgililer Günü reklam filminde rol aldı. Markanın Anti-Sevgililer Günü kampanyasının yüzü olan ünlü şarkıcıya, reklamda gençler eşlik etti. Tilbe, eğlenceli görüntülere sahne olan reklam filmi için 'Kandıramazsın Beni' parçasına 14 Şubat'la ilgili yeni sözler yazdı. Parça, Sevgililer Günü klişelerini tiye alan sözleriyle dikkat çekti. 'Çare Yıldız Tilbe' sloganlı reklamda, ünlü şarkıcı gençlere 'Sevgililer Günü'nü kafaya hiç takmayın, aşkı da yalnızlığı da bir güne sığdırmayın' mesajını veriyor.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 10 Şubat 2016
 

2016'nın sembol çifti seçildiler

Bu yıl Sevgililer Günü'nün en beğenilen çifti, Fahriye Evcen-Burak Özçivit oldu. Kızlarsoruyor. com sitesinin yaptığı ankette; hem kadın, hem de erkek kullanıcılar, 14 Şubat'ın sembol çifti olarak Evcen ile Özçivit'i seçti. Ünlü çift, 5 bin 69 kişinin katıldığı ankette oyların yüzde 45'ini aldı. Onları yüzde 15 oranında oy alan Burçin Terzioğlu- İlker Kaleli çifti takip etti. Geçtiğimiz Ağustos ayında evlenen Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç ise yüzde 12 oyla üçüncü oldu. Evlilik hazırlığı yapan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu ise erkeklerden yüzde 12, kadınlardan yüzde 4 oy aldı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 10 Şubat 2016

Karlar kraliçesi!

Hande Yener, önceki gün Uludağ'da düzenlenen Whitefest'te konser verdi. Bof Hotel'deki konserde Yener'i 2 bin 500 kişi dinledi. Beyaz elbisesi nedeniyle 'karlar kraliçesi' yakıştırması yapılan ünlü şarkıcı, "Ben zaten kraliçeyim" dedi. Gençlerin kendisini çok sevdiğini söyleyen ünlü şarkıcı, "Yaptığım şarkılar, şovlar ve duruşum çok modern. Zamansız solist oldum; yeni nesille beraber yürüyorum" diye konuştu. Kayak yapmayı çok sevdiğini belirten Yener, "Konserlerim olduğu için sakatlanmaktan korkuyorum. Hatta soğuktan dolayı hasta olma korkum da var. O yüzden pek kayak yapamıyorum" dedi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 10 Şubat 2016

Eşini evde bıraktı kardeşiyle tatile çıktı

Kısa süre önce baba olan Şahan Gökbakar, geçtiğimiz günlerde Bulgaristan'ın kayak merkezi Bansko'daydı. Kardeşi Togan Gökbakar ile tatil yapan komedyen, hayranlarının ilgisiyle karşılaştı. Gökbakar, eşi Selin Ortaçlı'nın nerede olduğunu soran gazetecilere "Selin, oğlumuz Deniz Efe'ye bakıyor. O yüzden gelemedi" dedi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 10 Şubat 2016

Palandöken'in tadını çıkardılar

Ünlü oyuncu Fikret Kuşkan, yarıyıl tatilini oğlu Kuzgun ile Erzurum Palandöken'deki Sway Hotel'de geçirdi. Birlikte kayak yapan baba-oğlun keyfi yerindeydi. 8 yaşındaki Kuzgun ile baba Kuşkan, tatilin sona ermesiyle birlikte İstanbul'a döndü.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 10 Şubat 2016

'Sadece elbisemdeki taşların değeri 50 bin lira'

Sanat müziğinin 'Diva'sı Bülent Ersoy, önceki gün Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programında; 10 bin liraya elbise diktirdiği haberlerine ateş püskürdü: "Ben bu elbiseyi yılbaşı gecesi de giydim. O elbiseyi Sevil Doğruer'in dikip dikmediğini sordular; doğruladım. 'Takıları da Belçika'dan aldım' dedim. Onlar iki apartman fiyatı değerinde. Elbisemin üzerinde de 10 kilo Swarovski taş var. Sadece taşlar 50 bin lira ediyor zaten."

'KOTLA GELENE NE OKUYAYIM?'

Ölümünün birinci yılında Müzeyyen Senar'ı anan Ersoy şunları söyledi: "Şimdikilerin musiki bilgisi yok. Popüler olmak farklı, işi bilmek farklı. 'Popstar Alaturka' zamanında yanımda Serdar Ortaç var. 'Kürdi hicaz makamı okudum, nasıl?' diye sordu, 'Bu kürdili hicazkar değil; uşak makamı' dedim. 'Aa öyle mi; ben kürdi hicaz diye okudum' dedi. 'Ben 150 eser biliyorum' diyorlar. TRT repertuvarında 52 bin eser var; 150 eser bilseniz ne olur?" Kendisini dinlemeye gidenlerin kıyafetlerini de eleştiren Ersoy, "Şişli'de bir gazinoya bir profesör eşiyle geldi. O kadar kötü oldum ki, Maksim gözümün önüne geldi. Tüm vefat eden önemli sanatçılar ve o ihtişam aklıma geldi. Ama şimdi beni izlemeye lastik ayakkabı, kot pantolonla geliyorlar; ben onlara ne okuyacağım ki" diye konuştu. Gülşen'in sesini beğendiğini de söyleyen Ersoy, "Gülşen çok güzel bir eser hazırlayıp bana hediye etti. Hem de para bile almadı" dedi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 10 Şubat 2016

Çılgın DJ coşturacak

Dünyanın en iyi 10 DJ'i arasında gösterilen Steve Aoki; 13 Şubat'ta, Burn Energy Drink sponsorluğunda Volkswagen Arena'da olacak. Elektronik dans müziğinin ünlü ismi, çılgın dans şovuyla seyirciyi coşturacak.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 10 Şubat 2016
Ünlüler, çocuklar yararına şişe tasarladı

Lezzeti ve sağlığı bir arada sunan Juico, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı için 'Her Çocuk Başka Renk' adlı bir proje geliştirdi. Proje kapsamında, alanında başarılı ünlü isimler, çocuklar için Juico şişe tasarımı yaptı. Ayşe Kucuroğlu, Özge Özpirinçci, Tanem Sivar, Zeynep Tosun, Murat Bür ve Metin Hara'nın yer aldığı projede tasarlanan şişeler; Ocak ayından beri Juico'nun Kanyon mağazasında satılıyor. Üç ay süreyle satışta kalacak tasarım şişelerin satışından elde edilen gelirin tamamı ise KORUNCUK Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı'na bağışlanacak.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 10 Şubat 2016

'Mühr-ü Vekil'i deşifre ettik'

Özgür Özberk, 'İfrit'in Diyeti: Cinnia' isimli ilk korku filminin çekimlerini Kütahya'da tamamladı. Yeryüzünde bulunan dört Mührü Vekil'den birini deşifre edip onun hayatını beyazperdeye yansıtan film, 15 Nisan'da vizyona girecek. Özberk filmle ilgili şöyle konuştu: "Yeryüzündeki cinleri fani gözlerle görebilen ve onlarla iletişime geçen birini yani Mühr-ü Vekil'i deşifre ettik. Kendisi bu projede belli sınırlara kadar bize yardımcı olabileceğini söyledi. Biz de onun hayatını beyazperdeye yansıtmaya karar verdik."

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 10 Şubat 2016

'Cem Karaca'nın derviş dönemine denk geldim'

Cem Karaca, ölümünün 12'nci yılında, önceki gün Akatlar Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Ustalara Saygı' gecesi ile anıldı. Geceye; Karaca'nın oğlu Emrah Karaca, Erol Evgin, Mehmet Soyarslan, Melihat Gülses, Nur Yoldaşve Can Ceyhun Sümer gibi isimler katıldı.

SON SÖZÜ 'ALLAHU EKBER'

Gecede konuşan Cem Karaca'nın eşi İlkim Karaca, unutulmaz sanatçı ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı: "Bir pazar günü, sabaha karşı, son sözü 'Allahu ekber' diyerek bu dünyadan göçtü. Çok şarkılar söyledi. Başka ülkedeki insanların derdini de kendi derdi gibi bildi. Çok şiirler yazdı ama son sözü, Allah'ın huzuruna giderken, 'Allahu ekber' oldu." İlkim Karaca, sözlerini şöyle sürdürdü: "Cem, 'Hayatta artık neyi isteyip neyi istemediğimi iyi biliyorum' derdi. Bazı yaptıklarından çok pişmanlık duyduğunu söylerdi. 'Namus Belası' ve 'Dadaloğlu' parçaları da pişmanlıkları arasındaydı. Ben Cem'in derviş dönemine denk geldim. Seslendirdiği bu şarkılar için bana pişman olduğunu söylerdi".

'EN ÇOK BENİ SEVDİ'

Karaca'nın beşinci eşi olan İlkim Karaca, "Hayatı boyunca en çok beni sevdiğini söyledi. Alman bir nişanlısı varmış zamanında, onun da gözleri mavi ve sarışınmış. Galiba bende onu buldu" diye konuştu.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 10 Şubat 2016

5 yıl aradan sonra İstanbul'da

POP müziğin ünlü sesi Ziynet Sali; bu gece, beş yıl aradan sonra ilk kez İstanbul'da performans sergileyecek. Sali, albüm turnesi kapsamında Jolly Joker'de saat 23.00'te gerçekleşecek olan etkinlikte en sevilen şarkılarını İstanbullular için söyleyecek. Sali sadece şarkılarıyla değil, özel şovuyla da seyirciyi eğlendirecek.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 10 Şubat 2016
Sosyal medya aşkları film oldu

Gönenç Uyanık'ın yönettiği, Meriç Aral, Derya Şensoy, Burak Tozkoparan, Fırat Altunmeşe ve Kutay Kalabalık gibi isimlerin rol aldığı gençlik filmi 'Hesapta Aşk'ın galası önceki gün Kanyon'da yapıldı. Galaya, aralarında İzzet Altınmeşe, Zafer Algöz, Burcu Esmersoy, Nil Karaibrahimgil, Serdar Erener, İbrahim Büyükak, Eser Yenenler ve Cem Davran'ın da bulunduğu birçok ünlü isim katıldı. Filmin oyuncularından Derya Şensoy, "Sinemalara kışın ortasında bir yaz filmi getirerek dev bir hizmet yapıyoruz aslında. Yazın sıcağıyla bizim enerjimiz birleşti" dedi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 10 Şubat 2016

Antalya'ya yerleşti

Tuğçe Sarıkaya, Türk-İran ortak yapımı 'Kalbimdeki Yabancı' isimli dizide rol almaya başladı. Ünlü oyuncu, başrolünü oynadığı dizi için Antalya'ya yerleşti. Çekimleri bir hafta önce başlayan dizi için haftanın altı gününü sette geçiren Sarıkaya, "Dizi çekimleri Haziran ayına kadar devam edecek. O zamana kadar Antalya'da kalacağım" dedi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 10 Şubat 2016

Turizmin öncüleri ödüllendirildi

Turizmin Davosu olarak bilinen World Tourism Forum, bu yıl ikinci kez İstanbul'da gerçekleşti. Dünya turizmine yön veren 100 markanın katıldığı etkinlikte, turizmin geleceği ele alındı. 7 bin katılımcının takip ettiği World Tourism Forum, Dünya Turizm Ödülleri'ne de (World Tourism Awards) evsahipliği yaptı. Etkinlik kapsamında uluslararası değerlendirme komitesi tarafından 32 kategoride Dünya Turizm Ödülleri dağıtıldı. Yaklaşık bin kişinin katılımı ile Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen organizasyonda Mustafa Ceceli sevilen şarkılarını seslendirdi. Davetliler ödül töreninin ardından Ceceli'nin sevilen şarkılarıyla unutulmaz dakikalar yaşadı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 10 Şubat 2016

Haciz memurlarına tehdit

İCRA DAVASI

Daha önce sevgilisini dövdüğü iddiasıyla hakkında 17 yıla kadar hapis istenen Saruhan Hünel'in başı bu kez de tehdit ettiği haciz memurları yüzünden belada! İddiaya göre; Hünel'in kefil olduğu şirket borçlarını ödeyemeyince icra davası açıldı.

SORUŞTURMA

Haciz memurları, Hünel'in eski eşinin Ulus Mahallesi'ndeki şirketine icraya gitti. Hünel ise memurları, "Gerekirse tüm mal varlığımı harcayıp avukatı da, savcıyı da, hakimi de satın alırım" diye tehdit etti. Tutulan tutanak nedeniyle savcılık soruşturma başlattı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 10 Şubat 2016

Canlı yayında bayıldı

İLK MÜDAHALEYİ EKİBİ YAPTI

Zerrin Özer'in yakasını, talihsizlikler bırakmıyor. Yaşadığı rahatsızlık nedeniyle belinden üç ameliyat geçiren ancak yanlış operasyon nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum olan sanatçı, önceki akşam da TRT Müzik'in canlı yayını sırasında fenalaştı. İlk müdahaleyi, ekibi yaptı.

YORGUNLUĞA BAĞLI TANSİYON

Bayılan sanatçı, TRT Tepebaşı Stüdyoları'ndan Memorial Hastanesi'ne kaldırıldı. Bir saat müşahade altında tutulan sanatçının stres ve yorgunluğa bağlı tansiyon sorunu yaşadığı ortaya çıktı. Doktorlar, sanatçıya dinlenmesini önerdi. Özer, çıkışta "Hepinizi çok seviyorum" dedi.

 

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 10 Şubat 2016

Boğaz manzaralı çok özel parti

Özge Ulusoy, önceki gece Arnavutköy'deki Boğaz manzaralı bir evde parti verdi. Konuklar arasında; Ulusoy'un sevgilisi Hacı Sabancı ile Berrak Tüzünataç-Birkan Sokullu, Özge Özpirinçci-Burak Yamantürk çiftleri ile Gökhan Töre de vardı. Partinin evsahibi Özge Ulusoy, gecenin sonunda görüntü vermemek için evin sahil kısmındaki kapısından çıktı. Ulusoy ile Sabancı, saat 03.00'te hızlıca evden çıkıp VIP minibüslerine bindi. Gazetecileri görünce şaşkınlık yaşayan çift, soruları yanıtsız bıraktı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:18

İLGİLİ HABERLER