Yaşam
  • 11.11.2017 16:41

Hadise'nin klibi yine çalıntı çıktı

Daha önceki klip ve şarkıları için de ‘çalıntı’ iddiasıyla gündeme gelen Hadise, kural bozmadı. Seksi şarkıcının son klibi ‘Sıfır Tolerans’, Britney Spears’ın ‘Everytime’ klibiyle aynı!.

Hadise'nin adının aşk dedikodularına karıştığı Fransız manken Aurelien Muller'le çektiği 'Sıfır Tolerans' klibi, sadece seksi sahneleriyle değil 'çalıntı' iddialarıyla da olay yarattı. Klipte şöhretli bir kadını yani kendisini canlandıran Hadise'nin rol gereği sevgilisini canlandıran partneriyle limuzindeki gergin halleri, otel odasındaki kavga sahneleri ve ardından küvete girmesi herkese oldukça tanıdık geldi. Bu sahnelerin birebir aynısı Britney Spears'ın 2003 yılında çektiği 'Everytime' şarkısının klibinde vardı. Ünlü popçunun ablası Hülya Açıkgöz'ün çektiği klip ile Britney'nin klibi arasındaki benzerlik de sosyal medyada gündem oldu. Hadise'yle ilgili çıkan 'çalıntı' iddiası ise ilk değil... Seksi şarkıcının 2014'te çektiği 'Nerdesin Aşkım?' şarkısının klibindeki sahneler de yine Britney Spears'ın 'I Love Rock'n Roll' şarkısına çektiği kliple birebir aynıydı..


HEPSİNDE AYNI KİŞİNİN İMZASI!
Hadise'nin 2015'te 'Yaz Günü'ne Dominik'te çektiği klipte de Beyonce, Britney Spears ve Jennifer Lopez'in kliplerinin en çarpıcı sahneleri kopyalanmıştı. İşin ilginç yanı tüm kliplerin yönetmenliğini de 'Sıfır Tolerans'ta olduğu gibi yine abla Hülya Açıkgöz üstlenmişti. Bu arada Hadise'yle ilgili 'araklama' iddiaları da sadece klipleriyle sınırlı değil... Ünlü şarkıcının 'Visal' ve 'Şampiyon' isimli şarkıları için de yine 'çalıntı' iddiaları ortaya atılmıştı....

Güncellenme Tarihi : 11.11.2017 16:44

İLGİLİ HABERLER