Yaşam
  • 9.10.2018 00:59

Hakan Hatipoğlu: Survivor benim için o akşam bitti

'Survivor 2018'de yarışmacı olduğu sırada baba olacağını öğrenen Hakan Hatipoğlu, “Benim için kızımı öğrendiğim o akşam bitti Survivor” dedi.

Eşi Gizem Hatipoğlu’yla birlikte bebeklerinin doğumu için gün sayan Hakan Hatipoğlu, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programında babalık heyecanını anlattı.

Hatipoğlu, 10 gün sonra doğumun gerçekleşeceğini belirterek, “İsim konusunda hala kararsızız. Çocuğun yüzüne bakıp öyle karar vereceğiz. Son kararımız bu. Tuhaf bir heyecan içindeyim ama kucağıma aldığımda daha farklı olacak diye düşünüyorum" dedi.

Hakan Hatipoğlu, Survivor’da yarışırken eşinin hamilelikhaberi verme anını şöyle anlattı:
“Uçaktan indik, otele gideceğiz. Kimseyle görüştürmüyorlar. Otele geldik, odaya çıktık birazdan aşağıya inip 'Ailelerinizle görüşeceksiniz' dediler. Asansöre bindik yukarı çıkmaya başladık. 'Aşağıya inmiyor muyuz?' dedim, 'Hayır yukarıda' dediler. Bir odanın kapısına geldik. Kapının arkasında Gizem'in nefes alışını duydum. Sonra kızımı öğrendim."

“Benim için kızımı öğrendiğim o akşam bitti Survivor” diyen Hatipoğlu, “Yarışmaya hiç konsantre olamadım bir daha. Kafa olarak da fizik olarak da bitmiş durumdaydım. Hepten bittim. Geri döndüğümde kızım için bir ev kazandım” ifadelerini kullandı

Hakan Hatipoğlu: Survivor benim için o akşam bitti!

Hatipoğlu, kızına verecekleri isim için şunları anlattı:

Hakan Hatipoğlu: Survivor benim için o akşam bitti!

"Aklımızda 'Leyla' ismi vardı. Gizem rüyasında babasını görmüş, 'Leyla olmasın' demiş rahmetli babası. O an vazgeçtik. Gizem ağlayarak uyandı. Biz o isimden yüzde 99 vazgeçtik. Şimdi 3 tane isim var kafamızda; Nil, Yasemin ve Lila. Gizem biraz daha 'Lila'ya, ben biraz daha 'Nil'e yakınım. Erkek olsaydı ya 'Ömer' ya 'Ali' olacaktı. Kız olunca plansız yakalandık.”

Hakan Hatipoğlu: Survivor benim için o akşam bitti!

Hakan Hatipoğlu, eşi Gizem Hatipoğlu’nun hamileliği süresince sadece 9 kilo aldığını da belirtti.

Hakan Hatipoğlu: Survivor benim için o akşam bitti!

Güncellenme Tarihi : 8.10.2018 22:59

İLGİLİ HABERLER