Yaşam
  • 18.7.2013 16:08

Harun Tan : Ayrıldığım Ebru şu anda yanımda

Ebru Şallı'dan boşanan Harun Tan hakkında çıkan dedikodulara daha fazla dayanamadı. Harun Tan boşanmanın ardından ilk defa konuştu.

Üç yıllık birlikteliğin ardından 2002'de dünya evine giren ve 11 yıl boyunca 'örnek' olarak gösterilen Harun Tan ve Ebru Şallı kimseler duymadan boşandı.

Çift, Gaziosmanpaşa 1'inci Aile Mahkemesi'ne gizlice başvuru yaparak boşanmak istediklerini bildirdi. Önceki gün duruşması yapılan davada avukatları ile hazır bulunan çift resmen boşanmış oldu. Birbirlerinden hiçbir talepte bulunmayan çift çocuklarının velayeti konusunda da anlaştı.

Çiftin 9 yaşındaki oğlu Beren'in velayeti Harun Tan'a, 3 yaşındaki oğlu Pars'ın velayeti ise Ebru Şallı'ya verildi. 1997'de Ozan Orhon'la yaptığı bir yıl süren evliliğin ardından Harun Tan'la ikinci kez dünya evine giren eşine duyduğu aşkı her fırsatta dile getiriyordu.

Kendini dünyanın en şanslı kadını olarak tanımlayan Ebru Şallı her röportajında "Harun'a deliler gibi âşığım"diyordu. Ancak Şallı'nın geçen yıl bir dergiye verdiği röportajda "Çocuk sahibi olmak romantizmi öldürüyor" sözleri çiftin evliliği hakkında kafaları karıştırmıştı. 36 yaşındaki Şallı, son yıllarda verdiği pilates dersleri ve yaptığı pilates programlarıyla adını duyurdu .                                                                    
                                                                    
Boşanmanın Ardından Harun Tan Konuştu                                                                    
                                            
Harun Tan "Bardağı dibine kadar tüketip, kavga dövüş ayrılmak bize göre hiç değil. Düzgün bir evlilik düzgün bir ayrılış sonrasında da düzgün bir anne-baba ilişkisi olamaz mı bu dünyada? Bizim çocuklarımız var. Elbette bundan sonra da görüşeceğiz. Onların da sağlıklı bir ortamda büyümesini istiyoruz. Kavga eden, bağıran bir çift değiliz.

Kimse bu ayrılığın ardında bir şey aramasın. Evliliğimiz üçüncü şahıslar yüzünden bitmiş olsa şimdi bu pozisyonda olabilir miyiz? Ebru şu an yanımda, aynı evdeyiz. Çocuklarımızı da bu duruma hazırlıyoruz. Anne-baba bir anda ayrı evde olmaz. Onlara da yumuşak geçiş hakkı tanımamız gerekiyor."
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 13:24

İLGİLİ HABERLER