Yaşam
  • 24.5.2017 00:06

Hülya Koçyiğit'ten sevindirici haber

Türk Sineması'nın usta ismi Hülya Koçyiğit'ten müjdeli haber geldi. Dün akşam saatlerinde Amerika'da New York Presbyterian Hospital'da akciğerindeki kanserli bölgeden ameliyat olan 69 yaşındaki sanatçının ameliyatı iyi geçti.

Hülya Koçyiğit, akciğerinin sağ üst lobundaki kanserli bölge için New York'taki bir hastanede dün akşam operasyon geçirdi.

Ameliyatın sorunsuz geçtiğini belirten Dr. Nasser Altorki, "Tümor, torakoskopik yöntemle temizlendi. Hülya Hanım bir müddet daha hastanede kaldıktan sonra taburcu olacak ancak kontrolleri düzenli olarak devam edecek" dedi.

"YOĞUN BAKIMDAN NORMAL ODAYA GEÇTİM"

Instagram ve Facebook hesaplarından paylaşım yapan Koçyiğit, sevenlerine güzel haberi verdi: Herkese merhaba, içten dilekleriniz ve esirgemediğiniz dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sevginin gücüne her zaman inandım. İyi ki varsınız. Doktorum ameliyatımın iyi geçtiğini söyledi. Yoğun bakımdan, normal odaya az önce geçtim. Ancak bir müddet daha hastanede kalacağım. Yorumlarınızı tek tek okuyamasam da şu anda, iyi dileklerinizden haberdarım ve hepsini okumak için sabırsızlanıyorum. Desteğiniz bana yüksek moral, inanın. Arayan, soran, mesaj atan, güzel dilekleriyle yanımda olduğunu hissettiren herkese müteşekkirim. Var olun. Sevgi ve saygılarımla."

Güncellenme Tarihi : 24.5.2017 00:31

İLGİLİ HABERLER