Yaşam
  • 10.3.2006 09:22

İLK EROTİK KÜRT FİLMİ BANDROLSÜZ ÇIKTI!..

'Dedenin Fantezileri' isimli erotik Kürt filminin üzerindeki bandrol numaralarının 'İntikam' adlı başka bir filme ait olduğu anlaşıldı.

Kürtçe yasağının kalkmasının ardından peşpeşe yayınlanan müzik albümlerine bir de film VCD'si eklendi. Türkiye'de çekilen ilk erotik Kürt filmi 'Xaşhiki Kaliki' (Dedenin Fantezileri) için Kültür Bakanlığı'ndan bandrol alınmadığı ortaya çıktı.

Bir yılda 100 binin üzerinde satılan 'Dedenin Fantezileri'yle ilgili Kültür Bakanlığı tarafından yapılan kontrolde; filmin üzerindeki bandrol numaralarının promosyon olarak dağıtılan 'İntikam' adlı başka bir filme ait olduğu anlaşıldı. Filmin yapımcısı Cadde Film ve dağıtımcısı Kaldırım Film'e ulaşılamazken, 'Dedenin Fantazileri'nin Ankara bölgesinde dağıtımını yapan firmanın yetkilileri, konuyla ilgili şunları söyledi: "VCD'ler bize üzerinde bandrolüyle geliyor, kesinlikle korsan değil. Elimizdekiler tükendi ama devamının geleceğini sanmıyoruz." Piyasaya çıktığı ilk hafta, 25 bin sattığı söylenen Metin Genç imzalı filmde, Yasemin Ünlü ve Nizam Çelik başrol oynuyor.

İlk Kürt erotik filmi 'Xaşhiki Kaliki'de bütün servetini çapkınlık uğruna yemiş birinin durumu anlatılıyor. Bol bol sevişme sahnesinin bulunduğu film, iki kişinin kıyasıya karate yaptığı bir sahne ile sona eriyor. Filmin üzerinde 16 yaşından küçükler için zararlı olabileceği uyarısı var.  
/Uğur BECERİKLİ - SABAH

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 09:50

İLGİLİ HABERLER