Yaşam
  • 20.6.2017 21:05

İstanbul Boğazında Büyüleyici Tekne Düğünü

İstanbul hem tarihi hem de doğal güzellikleri ile dünyanın en önemli metropolü konumunda bulunuyor. Çok eski çağlardan bu yana her dönem dünya genelinde önemli bir ağırlığı bulunan ve yüzlerce yıl dünyanın merkezi konumunda bulunan İstanbul’un bu denli köklü geçmişi, modern yüzyıl dünyasında birbirinden nadide ve önemli tarihi ve kültürel değerler bırakmıştır. Farklı medeniyet ve toplumların izlerini taşımakta olan bu tarihi değerler, aynı zamanda da sadece İstanbul’a özgü olan ve dünyada eşi benzeri bulunmayan doğal güzellikler ile bir araya gelerek, eşsiz bir kent silueti meydana getiriyor. Bu durumda İstanbul’un dünyanın her yerinden en çok ziyaret edilen kentlerden birisini olmasına neden olurken, İstanbul özel organizasyonlarında bir numaralı kenti konumunda yer alıyor. Sadece kurumsal yapıdaki organizasyonlar için değil bireysel niteliklerdeki özel günlerde de İstanbul düzenlenecek etkinlikler için ilk tercih oluyor. Bu noktada da teknede düğün organizasyonları, İstanbul’un göz alıcı silueti eşliğinde hayatının aşkıyla yaşamını birleştireceği muhteşem bir düğün yapmak isteyen çiftlerin ilgi odağı oluyor.

 Çok eski dönemlerden bu yana evlenecek çiftler, düğünleri ile ilgili olarak mekan seçimleri konusunda kapalı veya açık olması fark etmeksizin İstanbul’un tüm özel mekanlarını kullanmayı tercih ediyor. Gelecekte çocuklarına ve hatta torunlarına gösterecekleri eşsiz İstanbul manzarası taşıyan düğün fotoğrafları için İstanbul’un her karesini yeniden keşfeden çiftler için kiralık teknelerde düğün gerçekleştirebilme fırsatı sunan kiralık tekne hizmetleri de son dönemlerde yoğun ilgi görüyor. Özellikle de İstanbul Boğazı’na açılarak, İstanbul’un siluetini her zamankinden daha farklı bir yönden gören bir mekanda düğün organizasyonu gerçekleştirmek isteyenler açısından çok önemli bir fırsat sunmakta olan teknede düğüne olan ilgi de her geçen gün daha geniş kesimlere ulaşıyor. Kiralık teknelerde kurumsal hizmet yapısı çerçevesinde profesyonel standartlarda sunulan düğün organizasyonu hizmetleri sayesinde hem çiftlerin hem de düğüne katılım gerçekleştirecek konukların İstanbul’un eşsiz manzarasının keyfini bir düğünde olması gereken tüm detaylar eşliğinde deneyim edebilme fırsatını yakalayabilmesi sağlanıyor.

 Düğüne yönelik olarak özel masa düzenlemeleri, canlı müzik etkinlikleri, özel aktiviteler, düğün yemekleri ve diğer tüm detaylar ile standart bir düğün organizasyonunda bulunması gereken her türlü detaya yer verilen profesyonel teknede düğün hizmetleri düğünü için düğün mekanı arayışında olan çiftlere kaliteli ve ideal bir seçenek teşkil ederken, aynı zamanda da son derece ekonomik bir alternatif oluşturuyor. Özellikle İstanbul Boğazı atmosferini en çarpıcı şekilde yansıtacak niteliklerdeki boğaz turu eşliğinde düğün yapmak, diğer düğün mekanı alternatiflerine göre daha ekonomik fiyatlarda da olmasıyla birlikte son dönemlerde düğün ve evlilik dünyasının en trend uygulamalarından birisi olarak öne çıkıyor.

 

Güncellenme Tarihi : 20.6.2017 21:06

İLGİLİ HABERLER