Yaşam
  • 3.8.2005 01:21

İŞTE BODRUM'UN YENİ SEMBOLÜ...

Kızı Feraye’ye komşu olmak için İzmir’den Bodrum’a taşınan Müzeyyen Senar’ın bu kararı, Bodrumlular tarafından sevinçle karşılandı. Bodrum Belediyesi, sanatçı için 4 Ağustos Perşembe gecesi Bodrum’un ünlü diskolarından Hadigari’de bir ‘Hoşgeldin gecesi’ düzenleme kararı aldı.

Ertegün-Tarkan-Evren

Saat 19.00’da başlayacak geceye eski Cumhurbaşkanı Kenan Evren, sunucu Halit Kıvanç’ın yanı sıra sanatçılar Yıldız Kenter, Tarkan, İbrahim Tatlıses, Ali Poyrazoğlu da katılacak. Atlantic Records’un sahibi Ahmet Ertegün de davetliler arasında bulunuyor.

Kitabını da imzalayacak

Ayrıca barkovizyona sanatçının, 1948, 1971, 1978 ve 1984 yıllarında verdiği konserlerden, hiçbir yerde yayınlanmayan bölümler yansıyacak. Müzeyyen Senar gecede, Radi Dikici’nin yazdığı ‘Cumhuriyet’in Divası Müzeyyen Senar’ adlı biyografik kitabını da imzalayacak.

Zeki Müren’e Bodrum’un Paşası adı verilmişti

Bodrum bugüne kadar hep Sanat Güneşi Zeki Müren’in adıyla anıldı. ‘Bodrum’un Paşası’ olarak da anılan sanatçı, hayatının son bölümünde Bodrum’da yaşadı. Zeki Müren’in müze haline getirilen evi, tatil beldesine gelen turistlerin akınına uğruyor. 

/Sibel Arna - Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 12:43

İLGİLİ HABERLER