Yaşam
  • 8.12.2013 00:10

İşte Caner'in karısının aldatma hikayesi

İnsanlar konuşulanların hangisine inanacaklarını şaşırdı. İşin en doğrusu nedir? İşte Günaydın Yayın Koordinatörü Sinan Özedincik tüm gerçekleri anlattı.


İşte yasak ilişkinin gerçekleri!

Tam bir yıl önce bu haber bize geldi. Asena ile Berkay'ın fotoğrafını yan yana koyduk ve haber yapmaya karar verdik. Fakat düşündük taşındık, bu iş nasıl olur dedik.

Caner Erkin önemli ve başarılı bir futbolcu, Berkay popçu, Asena ise evli bir kadın ve bir anne. Berkay ve Asena'nın Tayland ve Londra tatillerini de öğrendik ama elimizde fotoğraf da yoktu ses kaydı da yoktu. Bu haberi yapmadık ama o tarihten itibaren bütün ekip arkadaşlarım teyakkuzdaydı.

Aradan 8 ay geçtikten sonra arkadaşımız Hakan Uç, Akmerkez'de bir kafede otururken önünden Berkay, 15 dakika sonra da Asena Erkin geçiyor. İkisinin de elinde cep telefonu olduğunu görüyor ve "Bebek odasında buluşalım" dediklerini duyuyor.

Bunun üzerine onları takip ediyor ve ikisinin de bebek odasına girdiğini görüyor. 10 dakika bekliyor, bakıyor ki odadan çıkan yok. Aradan bir 15 dakika daha geçiyor ve sonunda odaya girmeye karar veriyor.

Bakıyor ki kapı kilitli. Kapıdaki kadın görevli "Giremezsiniz, müsait değil" diye bağırıyor. Daha sonra odadan Asena Erkin ile Berkay'ın çıktığını gören arkadaşımız, fotoğraf makinesini kaldırana kadar onlar da sağa sola kaçışıyor..

...ve gazetede gördüğünüz kareler ortaya çıkıyor. Asena Erkin kendini kadınlar tuvaletine atıyor, Berkay da arkadaşımız Hakan'ın üzerine atılıyor.

Bu olaylara da Akmerkez'deki çok ünlü bir kuyumcunun müdürü şahit oluyor. Bu detayları ilk kez açıklıyorum. Hakan'ın yanına gelip bir sorun mu var diyenler de olmuş ama arkadaşımız onları yanından uzaklaştırmış. Berkay fotoğraflar silinir silinmez apar topar Akmerkez'i terk ediyor.


Caner formunun zirvesinde, kadın evli... Fotoğrafları neden 4 ay sonra olayı ortaya çıkardığımızı soruyorlar. Yok kulüp başkanı aramış ve haberi yapmamızı durdurmuş, yok arkadaşımız Hakan'a para teklif edilmiş… Bir sürü saçma sapan iddia. Hepsi senaryoydu bu söylenenlerin. Bu haberi yapmamamızın tek nedeni müdürlerimizle aldığımız bir karardı.
 



 

 


 


 



 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 09:37

İLGİLİ HABERLER