Yaşam
  • 7.8.2012 02:23

İşte Neslihan Darnel ve eşi Orkun Darnel!..

Dün Google'de en çok aranan isimlerden birisi milli voleybolcumuz Neslihan Darnel'in eşi Orkun Darnel oldu.
Neslihan'ın evli ve çocuğunun olduğunu bilmeyen serseri şarkıcının ilanı aşkıyla ortalık karıştı.
Son derece mutlu bir yuvası olan Neslihan Darnel'in bir kız çocuğu bulunuyor.
Neslihan'ın eşi Orkun Darnel, Galatasaray su topu takımının eski kalecisiydi.Ardından bayan voleybolculara menajerlik yapmaya başlayan Orkun Darnel, şimdiki eşi Neslihan Darnel'in de aynı zamanda menajerliğini yürütüyor.
Son değişimle birlikte Galatasaray Voleybol Şubesi'nin menajerliğine getirilen Orkun Darnel, voleybol camiasının çok ttanıdık bir ismi.Milli voleybolcularımızın çoğunun resmi menajerilğini yürütüyor.

Dünya Sayı Kraliçesi" unvanını taşıyan milli voleybolcu Neslihan Demir ve Galatasaray Voleybol Şubesi Sportif Direktörü eşi Orkun Darnel'le evliliğinden dünyaya gelen şimdi 4 yaşında olan kızları Zeynep de voleybola merak sardı.

Neslihan Demir, "Zeynep'in evde bebeğinden çok topları var. Vallahi bir manşet alıyor, servis atıyor ki, gören şaşırıp kalıyor! 'Kızım oyuncak çocuğusun' diyoruz, o top oynamayı tercih ediyor. Evden çıkarken 'ben top oynamaya gidiyorum' dediğimde, arkamdan ağlamıyor" dedi.

Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'un "Demir Yumruk" lakaplı oyuncusu, takım arkadaşlarının kendisinden şikayetçi olduklarını da itiraf etti: "Topa bazen ölümüne vuruyorum. Hele hele bir de geriye düşmüşsek vay bloğa çıkanların kollarına, manşet alanların bileklerine! Bir gün milli takıma gelen erkek antrenörler blok çalışması yaptırıyordu. Onlar bile 'nasıl bir kuvvet' diye söylenmeye başladı. Benim smaçlarımdan ve smaç servislerimden en çok nasibini alanlar da elbette takım arkadaşlarım. Kendimi tutamıyorum, vurdukça manşet alanların kolları ve bilekleri can çanağına dönüyor."
HABERVİTRİNİ
 

İŞTE NESLİHAN VE ORKUN DARNEL AİLESİ

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 16:10

İLGİLİ HABERLER