Yaşam
  • 31.5.2016 03:08

Johnny Depp'in karısı bir kadınla evli çıktı

Beyazperdenin ünlü çifti Johnny Depp ile Amber Heard'ün çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle Depp'e boşanma davası açan Amber Heard'ün daha önce bir kadınla evlendiği ortaya çıktı.

Depp'i yüzüne cep telefonuyla vurup kendisine şiddet uygulamakla suçlayan ve geçenh hafta duruşmaya çıman Amber Heard'ün daha önce fotoğrafçı Tasya Van Ree ile evli olduğu ortaya çıktı. Hatta güzel oyuncu o dönemde soyadını değiştirip Van Ree yaptı. Ortaya çıkan belgelerde Amber Heard'ın 2008 yılında Kaliforniya'da mahkemeye başvurarak 'hayat arkadaşı' olma gerekçesiyle kız arkadaşının soyadını alıp ismini Amber Van Ree olarak değiştirdiği görülüyor.

O yıllarda eşcinsel evlilik yasal bir durum olmadığı için bu evlilik kağıt üzerinde tam anlamıyla onaylanmasa da, çift evlilik müessesine ulaşabilmek adına tüm yasal yolları denedi. Çifte yakın kaynaklar, Amber Heard ismini değiştirdikten 3 yıl sonra ise, gizli bir düğün töreni gerçekleştirdiklerini söylüyor.

Johnny Depp'in ailesi ise onun kimseye şiddet uygulayabileceğine inanmadıklarını belirtti. Depp'in kızı Lily Rose "Babam dünyanın en iyi insanı" derken eski sevgilisi Vanessa Paradis de ünlü aktörü savundu. Paradis yıllarca birlikte olduğu Johnny Depp'in şiddet uygulayacak birisi olmadığını belirtti. Bu arada Depp'in karısı Amber Heard'ün eski kız arkadaşı Tasya Van Ree ile görüşmeye devam etmesinden rahatsız olduğu da iddia edildi.

Söylentilerin ortaya atıldığı günden beri suskunluğunu koruyan Depp, Amber Heard'ün servetinden pay almaya çalıştığını iddia etti.

 

Güncellenme Tarihi : 31.5.2016 00:25

İLGİLİ HABERLER