Yaşam
  • 30.12.2017 00:59

Kavga büyüyor!.. Birbirlerini yerden yere vurdular

Seren Serengil’le yaşadığı kavgayla ilgili konuşan Hande Yener, “Olay bir starla, ona taş atmaya çalışan, ne idiği belirsiz, mesleğinin ne olduğu bilinmeyen birinin beni alaşağı etmeye çalışması” dedi

Hande Yener, önceki gün Etiler’de stüdyo çıkışı görüntülendi. Seren Serengil’le sosyal medya üzerinden polemik yaşayan şarkıcı, paylaştığı üstsüz fotoğrafın kadına şiddet olarak yansıtılmaya çalışmasına tepki gösterdi. İnsanların olaya ucuz baktığını söyleyen Yener, “Olay bir starla, ona taş atmaya çalışan, ne idiği belirsiz, mesleğinin ne olduğu bilinmeyen, televizyonlarda yaygara çıkaran, beni alaşağı etmeye çalışan sahte bir starın kankası arasında” diyerek yine Demet Akalın’a gönderme yaptı.

Vicdanlı olduğunu ve kadınları hiçbir zaman ezmediğini sözlerine ekleyen şarkıcı, “Bir haftadır Seren Serengil’in programı başta olmak üzere, bana uygulanan şiddeti herkes görüyor. İlla dayak mı yemem gerekiyor, bu yapılan şiddet değil de nedir? 17 yıllık emeğime bön bön bakıp, atıp tutamaz! Kim bu, küçük Demet Akalın mı? Büyüğü bitti, küçüğü mü geldi? Radyolara parayla çaldırdığımı iddia ediyor. O dekontları gösterecek hakime. Sakın uzlaşma istemesin, sakın!” şeklinde konuştu.

Seren Serengil, “Ne idiği belirsiz dediğin kadının kadrosuna girmek için kapısında bekleyen biriydin. Üşüme diye içeri alırdım. Sıra kızıydın” diyerek Yener’e karşılık verdi.

Güncellenme Tarihi : 30.12.2017 00:52

İLGİLİ HABERLER