Yaşam
  • 3.12.2006 14:23

KAVGADA BIÇAKLA YARALANDI, SONRA DA LİNÇ EDİLMEK İSTENDİ!..

KİLİS - Kilis'te, iki grup arasında çıkan kavgada biri ağır 3 kişi bıçakla yaralandı. Tedavisi tamamlandıktan sonra karakola götürülmek istenen yaralılardan birisi, karşı tarafın yakınlarının saldırısına uğrayınca arbede yaşandı.


Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Caddesi üzerinde iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine A.C. (15), M.C. (43) ile H.K. (18), bıçakla yaralandı.


Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralılardan A.C.'nin sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi.


Yaralı yakınlarının hastaneye akın etmesi üzerine polis ekipleri, güvenlik önlemi aldı. Yaralı yakınlarıyla polis ekipleri arasında zaman zaman tartışma çıktı.


Bu arada, ayakta tedavi gördükten sonra polis tarafından Karataş Karakolu'na götürülmek istenen yaralılardan H.K.'ye, bir grup saldırarak linç etmek istedi. Yaşanan arbedeyi polis cop kullanarak önledi. Yaklaşık 5 dakika süren arbededen sonra H.K., hastane polisi odasına götürüldü.


Linç girişiminde bulunanlardan 3 kişi gözaltına alındı. Şahıslar polis aracına bindirilmek istenirken, yakınları polisi engellemek istedi. Polisin güçlükle önlediği arbede sırasında çok sayıda kişi daha gözaltına alındı.


Olaylardan sonra polis, hastane ve karakol çevresinde güvenlik önlemini artırdı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:49

İLGİLİ HABERLER