Yaşam
  • 4.5.2016 21:57

Komaya giren Şafak Sezer'den flaş haber

20 Nisan'da İstanbul'daki evinde sinir krizi geçiren, Bağcılar'da özel bir hastaneye kaldırıldıktan sonra ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk edilen Şafak Sezer’in, hastaneden çıktıktan sonra evinde çekilen ilk görüntüleri 'Renkli Sayfalar' programında yayınlanmıştı. Ünlü komedyen, herkesin merak ettiği sinir krizi nedenini yine aynı program için anlattı.

Son olarak doktorların tedavi sürecini uzatmasına rağmen hastaneden kaçmaya çalıştığı yönündeki haberlerle gündeme gelen Şafak Sezer, geçirdiği rahatsızlıkta, 12 yıllık birikim ve en yakın arkadaşının ölüm yıldönümünün etkili olduğunu söyledi.

Hastaneden Şafak Sezer açıklaması

"DELİRSEM HERKESİ ISIRIRIM"

Birçok komedi filminde başrolü oynayan ve yönetmenliğini yapan Sezer, "Delirmedim. Delirsem buradaki herkesi ısırırım herhalde. Son 12-13 yıldır sinema ve televizyona yoğunluk verdim. Kafam dolu açıkçası. Güler yüzümü göstermek istiyorum ama hiç görünmüyor. Bu sefer hep sinirli tarafım görünüyor. Beni insanlar yarı seviyor, yarı sevmiyor. İnsanım ben de, bazen sinirlerim bozulabiliyor. 12 yıllık bir birikimle ve çocukluk arkadaşımın ölüm yıldönümü olduğu için birtakım şeyler yaşandı" ifadelerini kullandı.

Hastaneden ‘Şafak Sezer’ açıklaması

Ünlü oyuncu Şafak Sezer'in sağlık durumuna ilişkin hastaneden açıklama yapıldı.

Açıklamada, kalp damarına stent takılan Sezer'in taburcu edildiği bildirildi.

Ünlü oyuncu Şafak Sezer’in sağlık durumuyla ilgili Acıbadem Kadıköy Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Sinan Dağdelen tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. Şafak Sezer’in 3 Mayıs 2016 Salı günü akşam saatlerinde göğsünde sıkıntı ve çarpıntı şikayetiyle hastanelerine başvurduğu aktarılan açıklamada, “Hastamız Şafak Sezer, dün akşam göğsünde sıkıntı hissi ve çarpıntı şikayeti ile Acıbadem Kadıköy Hastanesi Acil Servisi’ne başvurmuştur. Acil Servis’te yapılan ilk tıbbi inceleme sonrasında uygulanan ilaç tedavisiyle rahatlatılmıştır. Bugün yapılan koroner anjiyografi (el bileğinden anjiyo) işlemi sırasında bir kalp damarına stent takılarak daralan kalp damarı açılmıştır. Klinik olarak tamamen iyi durumda olan hastamız Şafak Sezer, bu akşam taburcu edilmiştir” denildi.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 19:06

İLGİLİ HABERLER