Yaşam
  • 31.1.2015 20:34

Lezbiyen Senem Kuyucuoğlu'ndan itiraflar

Hülya Avşar'ın TV8'de yayınlanan programına bu hafta Senem Kuyucuoğlu konuk oldu.

Geçtiğimiz yıl yaşadığı zor günler sebebiyle adından sıkça söz ettiren Kuyucuoğlu, özel hayatına dair samimi itiraflara bulundu...

İşte Senem Kuyucuoğlu'nun açıklamaları: -Kendi adımı unutturmak için her şeyden uzaklaştım. Kimseyle görüşmüyorum. Ulaşılmaz olmak için. Mümkünse insanlar aramasın. Haftada bir, iki haftada bir telefon değiştiriyorum...

 -Çok neşeliyimdir. Hep gülerim. İnsanlar beni dışarıdan görünce çok yırtık, çok rahat zannediyorlar ama normalde çok duygusal bir insanım. Duygusal olduğum için kendi içimde yaşıyorum bazı şeyleri. İnsanlara belli edemiyorum. -Ben yarışmalara 'güzel seçileyim de herkes beni konuşsun' diye girmedim. Ailevi problemlerimiz vardı. Kaçmak için yarışmaya girdim... 

-Şu an babamın annemi aldattığını düşünüce gülüyorum. 'Babam annemi aldatmış, ne güzel yapmış' diyorum artık o pozisyondayım. Bu olaylar başladığında 8 yaşındaydım. evde kavgalar kıyametler ve tüm bunları ben görüyordum. 

-Çocukluğumdan beri psikolojim bozuktu. Uyuşturucuya arkadaş çevresi sebebiyle girdim. İleri derecede bağımlı değildim zaten. Krize girmiyordum ama olursa da içiyordum. 

-Hastanede çeşit çeşit insan gördüm. Anneme 'beni buradan götür yoksa ben kendimi öldürürüm' dedim. İnsanların o hallerini görmek, tedaviden çok daha fazla etkiliyor. 

-Keşke hiç uyuşturucu içmemiş biriyle arkadaş olsam ama yeni jenerasyon çok kötü. -Bu bir süreç geliyor, geçiyor. Benim bu yaşadıklarımı yaşamamak için bir kez bile bulaşmasınlar. 

-Annem ile babam ayrılsaydı ben çok daha iyi büyürdüm. Kesinlikle böyle düşünüyorum. Benim artık mahremim kalmadı. Ailemden bahsediliyor, cinsel tercihlerden bahsediliyor... Kimseyi konuşmuyorlar, merak edilen benim. 

-Babamla 5 yıl boyunca konuşmadım, hiç görmedim. Son yaşananlardan sonra artık çok yakınız.İnsan nefes aldığı sürece hep bir çıkış yolu vardır bu hayatta.

 - Uyuşturucuyu kullanmak değil, kullandıktan sonra çektiklerimi hatırlamak çok daha fazla acı veriyor. 'Neden yaptım' dedim, 'Lanet olsun' dedim 'Yapmasaydım keşke' dedim. Ama oldu bitti, başıma bunlar geldi. 

-Ruha aşık olan bir insanım. Cinsiyetin çok fazla önemi yok. Bu kadın bu erkek deyip bir şey hissetmiyorum. Bana göre aşk çok özel bir duygu. Aşkın cinsiyeti yok diyorum. 

-Bir dönem Afrika'da çağrı merkezinde indirim kartı satıyordum. Arabam vardı... Restoran restoran dolaşıp satış yapıyordum. 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:30

İLGİLİ HABERLER