Yaşam
  • 1.9.2014 22:21

Mehmet Ali Erbil kedicikleri fena sıkıştırdı

Bu sezon Show TV'de program yapmaya başlayan Seda Sayan, canlı yayına konuk olarak Adnan Hoca'nın 3 kediciğini aldı. 'Kedicikler', programın diğer konuğu Mehmet Ali Erbil'in 'Evli misiniz?' sorusuna cevap vermedi.

Gündüz kuşağının çok sevilen yüzlerinden Seda Sayan, yeni sezon programına bugün Show TV'de başladı. Seda Sayan'ın ilk konukları arasında adnan oktar'ın Kedicikleri vardı.

"BEN DE KEDİCİK OLACAĞIM"

Kediciklerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Seda Sayan, bir ara kedicik olmaya karar verdi. Dudaklarını rujla kalınlaştıran Sayan'ın "ben de kedicik olacağım" demesi stüdyoyu kahkahaya boğdu.

MALİ VE KEDİCİKLER AYNI KAREDE

Seda Seyan yeni sezona büyük bir sürprizle başladı. Mehmet Ali Erbil ve Adnan Oktar'ın kediciklerini aynı masaya oturtan Sayan, bir ilke imza attı. Şimdiye kadar Adnan Oktar'ın kanalı A9 TV'nin programlarından başka TV kanallarında görülmeyen kediciklerden Ceylan Özbudak, Merve Büyükbayrak ve Sibel Yılmaztürk, ilk kez Seda Sayan Show'a katıldı.

"NEDEN BİRBİRİNİZE BENZİYORSUNUZ?"

Seda Sayan, kedicikleri tanımak için çeşitli sorular yöneltti. "Neden bütün kedicikler birbirine benziyor? Siz kedicikler bilgisayardan mı çıktınız?" diye sordu. Kediciklerden "Aslında birbirimize benzemiyoruz, böyle bir algı var ama yan yana baktığınızda fiziksel özelliklerimiz oldukça farklı" cevabını aldı.

MALİ: "EVLİ MİSİNİZ?"

Mehmet Ali Erbil ise "Evli misiniz?" diye bir soru yöneltirken, kedicikler, özel hayata ilişkin sorulara girmeyeceklerini ifade ettiler.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:09

İLGİLİ HABERLER