Yaşam
  • 13.9.2014 14:25

Mehmet Ali Erbil'e Serenay Aktaş eşlik edecek

Ekranların eskimez yüzü Mehmet Ali Erbil Star ekranlarında yeni bir yarışmaya başlıyor. Heyecan dolu ve kahkası bol olan yarışmada birbirinden eğlenci etaplar ve konuklar yer alacak. Mehmet Ali Erbil ile Adını Sen Koy yarışması Cumartesi akşamları izleyiciyle buluşacak.

Dünyanın dört bir yanında yayınlanan ve reyting rekorları kıran “Eyvah Düşüyorum” ile uzun bir aradan sonra ekranlara bir dönüş yaparak reyting listelerini sallayan Mehmet Ali Erbil, yeni sezonda “Mehmet Ali ile Adını Sen Koy” adlı Yarışma programı ile izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni yarışma programında ünlü komedyene, güzel oyuncu Serenay Aktaş eşlik edecek.
 
Çiftler Yarışacak, Seyirci Kahkahaya Boğulacak!
 
Çiftlerin birbirleriyle iddialaşacağı, en iddialı çiftin ise dev adımlarla büyük ödüle koşacağı eğlencenin yeni adresi “Mehmet Ali ile Adını Sen Koy”, sıra dışı, mücadele gerektiren ve renkli etaplarıyla seyirciyi coşturmaya geliyor.
 
Büyük ödül araba!
 
“Mehmet Ali İle Adını Sen Koy”, eğlenceye ve kahkahaya tavan yaptıracak
 
İddialı 9 çift, Mali’nin karşısına çıkacak ancak söz sahibi taraf önce kadınlar olacak. 9 çiftin de amacı, iddialarını kabul ettirip yarışmaya hak kazanan 4 çift arasına girmek. Soluklar tutulacak, heyecan doruğa çıkacak ve 4 çift, kendilerini kıyasıya bir rekabetin içinde bulacak. Etapları geçmeyi başaran ve iddiasını gerçekleştiren çift, rakiplerini eleyip son model bir arabaya kavuşurken, kaybeden erkekler eşlerinin gazabından kaçamayacak!
 
Cama atlamalı, baş döndürmeli, stüdyonun içinde araba kullanmalı ve kafaya leğen geçirmeli dakikalarıyla, sezonunun en iddialı programı “Mehmet Ali ile Adını Sen Koy”, 13 Eylül Cumartesi akşamı ilk bölümü ile 20.00’de star’da başlıyor.
 
 

 

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:51

İLGİLİ HABERLER