Yaşam
  • 18.10.2017 00:04

Meral Kaplan: Bakıcı bana saldırdı, kocam izledi

Oyuncu Meral Kaplan, 3 yaşındaki kızının bakıcısı tarafından darp edildiğini iddia ederken, 60 yaşındaki Rus bakıcıya dava açtığını açıkladı.

"KAFAMDA VAZO KIRDI"

Star TV'de yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' programına konuşan Meral Kaplan'ın açıklamaları şöyle:
"Bakıcımız 60 yaşındaydı, ayrılmak istiyordu. Ben de 'sen yavaş yavaş ayrıl, biz de başka birini bulalım' dedim. Beni ittirdi, başım betona çarptı. Ardından kalktım, vazoyu kafamda kırdı. Bir saat sürdü bu çekişme, polise gitmemem için beni odaya kilitledi. Çığlıklarımı duyan komşularım beni kurtardı."

"EŞİM OTURDU İZLEDİ"

Bakıcı kendisini darp ederken eşinin izlediğini öne süren Kaplan, "?Beni en çok üzen şey eşimin bu duruma tepkisiz kalmasıydı. Yıllardır o kadınla birlikte üzerimde hakimiyet kuruyordu. Canımı zor kurtardım, eşim de oturdu izledi. Daha sonra bakıcı benden özür diledi. Şu an sinirlerim çok bozuk, yaşadıklarımın hepsini anlatamıyorum. Anlattıkça ağlıyorum. Daha sonra hepsini anlatırım" ifadelerini kullandı.

Meral Kaplan, bu olaydan sonra 2011 yılında evlendiği Erkan Kahnioğlu ile boşanmaya karar verdi. Kaplan, hem eşine boşanma davası açtı hem de bakıcıya dava açtı.

Güncellenme Tarihi : 18.10.2017 00:47

İLGİLİ HABERLER