Yaşam
  • 5.5.2015 11:32

Met Gala 2015'de şıklık yarışı

Özellikle evli kadınlar galaya öyle kıyafetler ile geldi ki görenlerin ağzı açıkta kaldı. Bunun en önemli ispatı Ünlü şarkıcı Beyonce ve Kim Kardashian oldu.
Karısı Beyonce's'un seksi kıyafetini gören şarkıcı Jay Z'in ağzı açıkta kaldı. Ten rengi astarıyla adate çıplak görünen Beyonce herkesin ilgi odağıydı.
Diğeri ise Kim Kardashian'dı.Kardashian'ın sevgilisi  Kanye West, karısının elbisesine merakla bakıp kalanlanlardandı.
Yılın en önemli moda organizasyonu kabul edilen Metropolitan Müzesi Kostüm Enstitütü (MET Gala) dün gece New York'ta düzenlendi.

Her yıl düzenlenen MET Gala’sı aynı zamanda en büyük yardım gecelerinden biri olarak da değerlendiriliyor. Dün gece kırmızı halıda şıklık yarışına giren ünlüler birbirinden iddialı kıyafetlerle boy gösterdiler.

Başkanlığını Vogue Anna Wintour ve Hunger Games’in üstlendiği davetin eş başkanı ise ünlü oyuncu Jennifer Lawrence’dı.

Geceye Beyonce, Kim Kardashian ve Jennifer Lopez'in tercih ettiği transparan elbiseler damgasını vurdu.

Sade güzellikten yana olan Rosie Huntington ve Selena Gomez 'in kıyaferleri beğeni topladı.

Gala gecesinin bilet satışlarından 25.000 dolar elde edildi.
 

Met Gala

Costume Institute Gala (veya Costume Institute Ball), bilinen adıyla Met Gala veya Met Ball, Metropolitan Museum of Art'ın Costume Institute adlı kanadı yararına her yıl düzenlenen yardım galası. Ayrıca her yıl düzenlenen defilenin açılışı yerine geçmektedir. 2013'te dokuz milyon dolar para toplayan gala, New York'taki en özel sosyal etkinliklerden ve en büyük yardım gecelerinden biri olarak değerlendirilmektedir.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:38

İLGİLİ HABERLER