Yaşam
  • 3.7.2015 18:33

Miley Cyrus lezbiyen aşkı Stella Maxwell'le yakalandı

Bir süre önce biseksüel olduğunu açıklayan Miley Cyrus, Victoria's Secret meleği Stella Maxwell ile öpüşürken görüntülendi.

Miley Cyrus bu seferde kız arkadaşı ile sokak ortasında öpüşürken yakalandı. Bir süre önce erkeklerden da kadınlardan da hoşlandığını Miley Cyrus, Victoria’s Secret meleği Stella Maxwell ile öpüşürken görüntülendi. Bir süre önce erkeklerden da kadınlardan da hoşlandığını Miley Cyrus, klip çekiminin yapıldığı stüdyonun arka tarafında Victoria’s Secret meleği Stella Maxwell ile dudak dudağa öpüşürken fotoğraflandı. Victoria’s Secret meleği Stella Maxwell ile öpüşürken yakalanan Miley Cyrus’ın romantik anları, asistanlarından birinin “Çekim başlıyor” uyarısıyla sona erdi.

Geçtiğimiz haftalarda biseksüel olduğunu kabul eden güzel şarkıcı Miley Cyrus, Victoria’s Secret modeli Stella Maxwell ile birlikte. Instagram hesaplarından sürekli birbirlerinin fotoğraflarını paylaşan Miley Cyrus ve Stella Maxwell, geçtiğimiz çarşamba günü de birlikte oldukça samimi bir şekilde görüntülendiler. Miley Cyrus ve Stella Maxwell’in aylardır birlikte olduğunu ve arkadaş gruplarında herkesin onları bir ‘çift’ olarak bildiğini söyleniyor ve “Miley ve Stella sürekli el ele tutuşuyorlar, sarılıyorlar ve birlikte çok rahatlar. Onlar kesinlikle birlikte.”

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:32

İLGİLİ HABERLER